Počinje esportska liga Farming Simulatora: Najbolji virtualni farmeri podijelit će 250 tisuća eura

Ne zarađuju novac samo igrači Fortnitea, Dote i LoL-a, već će se dobar novac može zaraditi osvajanjem turnira i lige Farming Simulatora.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 24.01.2019. / 15:14

Farming Simulator (Foto: Farming Simulator) (Foto: Farming Simulator)

Kada se govori o esportu i natjecanjima, najčešće se misli na poznate naslove poput Dote, League of Legendsa, Fortnitea, sportskih igara i slično te esportske ekipe na turnirima mogu zaraditi veliki novac igrajući ove igre. No novac ne leži samo u najpoznatijim i najpopularnijim naslovima, već i u onim ne toliko poznatim igrama namijenjenim manjem broju entuzijasta poput npr. ljubitelja igre Farming Simulator.

Još prošle godine održana je prva sezona Farming Simulator Championshipa, a za ovu godinu GIANTS Software priprema pravu ligu u kojoj će se boriti najbolji virtualni farmeri. Liga uključuje natjecanja na ukupno deset turnira diljem Europe, nakon čega će se najbolje ekipe boriti za titulu šampiona Farming Simulatora i nagradni fond od 100 tisuća eura. Ukupan iznos koji će se podijeliti tijekom 2019. igračima u ovoj igri bit će veći jer će se na svakom turniru moći zaraditi tisuće eura tako da cjelokupan fond Farming Simulator Leaguea iznosi 250 tisuća eura.

Povodom najave početka lige, izvršni direktor GIANTS Softwarea Christian Ammann rekao je kako veliki broj ljudi godinama uživa u vođenju virtualnih farmi, a sada će dobiti jedinstvenu priliku – natjecati se s drugim ekipama i zaraditi novac. Također, žele svima pokazati kako ova igra uistinu može biti zabavna, ne samo igračima, već i gledateljima te vjeruje kako su pronašli idealnu kombinaciju stvarne simulacije i zabavnih elemenata.

Ako ste ljubitelj Farming Simulatora, prijavite se na turnire i sudjelujte u natjecanjima jer su nagrade zaista izdašne – više informacija o natjecanju i ligi bit će objavljeno uskoro na službenim stranicama ove igre.

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti