Poznati dizajner Phillippe Starck kaže da radi na revolucionarnom Appleovom proizvodu

Ako je vjerovati riječima Phillippea Starcka, za osam mjeseci vidjeti ćemo revolucionarni Appleov proizvod dizajniran od strane Starcka.

Zimo Zimo Zimo | 13.04.2012. / 21:39

Poznati dizajner Phillippe Starck kaže da radi na revolucionarnom Appleovom proizvodu

Ako je vjerovati riječima Phillippea Starcka, za osam mjeseci vidjeti ćemo revolucionarni Appleov proizvod dizajniran od strane Starcka.

Francuski je dizajner u radio intervjuu istaknuo kako zajedno s Appleom radi na novom 'revolucioniranom' proizvodu koji će se objaviti za osam mjeseci. Starck nije spomenuo nikakve detalje niti koji bi to proizvod mogao biti, no istaknuo je kako se često nalazio sa Steveom Jobsom prije njegove smrti.

Dio intervjua prenosi Apple Insider 'Sedam godina odlazio sam ga vidjeti jednom mjesečno u Palo Alto. Voljeli smo razgovarati o svim zanimljivim stvarima' istaknuo je Phillippe koji je nadodao kako trenutno radi na dizajnu restorana u Parizu.

Iako Starck nikad ranije nije radio s Appleom, dizajnirao je zvučnike za iPhone i iPad , te slušalice za kompaniju Parrot.

Naravno kao i uvijek kad je Apple u pitanju postoje brojne glasine koje upućuju na to da bi navodni TV koji bi Apple trebao objaviti mogao biti djelo Starcka.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti