Procurile prve fotografije Xiaomi 13 Ultra, evo što se dosad zna o njemu

Kao i dosad, kineski smartphone div Xiaomi osim trolista svojih novih modela pametnih telefona, priprema i ultimativnu verziju nove serije.

Branimir Vorša | 20.02.2023. / 10:24

Xiaomi 13 Ultra (Foto: Weibo)

Xiaomi će do kraja veljače na tržište lansirati najnoviju seriju svojih pametnih mobitela serije 13. Nova serija će uključivati modele Xiaomi 13, 13 Pro i 13 Lite, a iz Xiaomija ih na tržište namjeravaju pustiti nakon tehnološkog sajma MWC Barcelona, koji počinje 26. veljače.

Isto tako, kineska kompanija u izradi ima i ultimativnu verziju serije 13, odnosno Xiaomi 13 Ultra, no njegovo puštanje na tržište nije tako sigurno zacrtano.

Kineskom društvenom mrežom Weibo kruže procurjele fotografije Xiaomi 13 Ultra, a na njima se može vidjeti da taj model dolazi velikim modulom kamere te priličnom izbočinom na gornjoj stražnjoj polovici uređaja.

Goran Mudrovčić Xiaomi potvrdio svoje ambicije: Žele postati vodeći brand u području pametnog doma u Hrvatskoj

Xiaomi nastavlja suradnju s Leicom pa će tako, prema procurjelim fotografijama na kineskim društvenim mrežama, 13 Ultra imati četiri senzora kamere i LED bljeskalicu.

Sam uređaj ima sličnosti s prethodnim Xiaomi 12S Ultra, no postoje i neke razlike. Naime, modul kamere nije toliko izbočen kao kod 12S Ultra te se čini da je stražnja strana uređaja podijeljena na dva dijela.

Sve to upućuje na to da bi telefon mogao doći s pojačanim senzorom kamere, kao i mogućnošću da 13 Ultra ima i poboljšanu periskopsku kameru.

Iako nije riječ o pregršt procurjelih detalja oko Xiaomijeveog 13 Ultra modela, Gizchina piše kako očekuju da uskoro procuri još novih informacija oko tog uređaja i njegovih mogućnosti.

Izvor: Gizchina

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti