Samsung je prvu polovicu 2018. godine zaokružio otvaranjem izložbenog prostora u Zagrebu u kojem se mogu pronaći, ali i isprobati, uređaji koji su predstavljeni ove godine.

Tako posjetitelji mogu dobiti sve informacije o novoj liniji Samsung QLED TV prijemnika, perilica za pranje rublja s QuickDrive tehnologijom, Flex hladnjak, POWERstick usisavač, pametni telefoni iz Galaxy A (A6 i A6+) i J serije (J6) te Galaxy S9, S9+.

Tomislav Pavlovic, Pavle Zobundžija, Štefica Opačak, Hrvoje Seleš (Foto: Samsung) (Foto: Samsung)

Osluškivanje potreba i zahtjeva korisnika naša je nit vodilja prilikom dizajniranja, kao i proizvodnje uređaja. Nama u tvrtki Samsung korisnik je uvijek na prvom mjestu i zato se trudimo proizvesti inovativne uređaje koji će im pružiti nevjerojatno iskustvo korištenja. Vjerujem da su uređaji koje danas predstavljamo, dizajnirani tako da korisnicima svakodnevni život čine lakšim, jednostavnijim i produktivnijim, rekao je Pavle Zobundžija, direktor odjela telekomunikacija u regionalnom predstavništvu tvrtke Samsung Electronics.

Iz Samsunga su također iskoristili priliku najaviti predstavljanje novog Galaxy Note9 pametnog uređaja koje je predviđeno za 9. kolovoza u Barclays Centeru u New Yorku, a čiju hrvatsku premijeru možemo očekivati brzo nakon toga.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju