Nedavno smo pisali o SISWOO Longbow C55 koji je bio dostupan po cijeni od 823 kune, da bi sada kompanija objavila novi jeftiniji uređaj za svega 100 dolara, točnije 670 kuna.

SISWOO je kompanija osnovana u Europi prošle godine, dok središte kompanije stoji u centru mobilne industrije, Šenženu. SISWOO ima urede između osttalog i u Njemačkoj gdje pokriva tržište Njemačke, Austrije i Švicarske.

Kompanija SISWOO fokusirana je na izradu jeftinih uređaja, pa je tako u pretprodaju stigao A5, 5 inčni uređaj koji dolazi s 64 bitnim četverojezgrenim procesorom radnog takta 1.5GHz.

Što se tiče kamera, na prednjoj strani nalazi se 2MP, dok se na stražnjoj strani nalazi kamera od 5MP. Naravno, u ovom cjenovnom rangu ne možete očekivati i ništa bolje, pa tako niti ekran rezolucije od 960 x 540 ne spada u sam vrh.

No bez obzira na sve, cijena itekako opravdava sve što dolazi uz SISWOO A5, te podršku za 4G kao i podršku za dvije SIM kartice. Spomenimo još da uređaj ima 1GB RAM-a i 16GB interne memorije, te bateriju od 2200mAh.

Iz kompanija napominju da je uređaj izrađen da radi s trenutnim Android/Windows operativnim sustavom, te sve alternative, te nadogradnje na nove verzije znače gubitak garancije.

Cijena od 100 dolara dostupna je na Gearbest webshopu, koji je ujedno i ekskluzivni partner ove ponude. Više informacija o kompaniji možete pronaći na ovom linku, dok uređaj možete prednaručiti na ovom linku do 25. lipnja.

SISWOO ima novi jeftin 5.5 inčni smartfone po cijeni od svega 670 kuna

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju