Sports Stadium: Facebook predstavio novu opciju

Za sve ljubitelje sporta...

Monika Nožić Monika Nožinić | 21.01.2016. / 15:42

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Facebook je objavio novi odjeljak na svojim stranicama koji će biti posvećen isključivo sportu.

Nazvan je Facebook Sports Stadium, a korisnici će pomoću njega u svakom trenutku moći pratiti najaktualnije sportske informacije, kao i komentare prijatelja.

Korisnici koji posjete Sports Stadium moći će se prebacivati između četiri različite kartice. Prva će kartica prikazivati detalje, u drugoj će se nalaziti komentari prijatelja, treća će sadržavati komentare stručnjaka, dok će četvrta prikupljati detaljne informacije o trenutno aktualnoj utakmici.

Jedina stvar koju novi odjeljak na Facebooku neće imati je video utakmice, tj. prijenos uživo.

"Facebook Sports Stadium pružat će informacije o utakmici, ali će ona istovremeno pružati razgovore i interakciju u vezi s igrom za koju mi smatramo da je važna za cjelokupan sport", izjavio je Dan Reed, jedan od čelnika Facebooka.

Kada je riječ o praćenju sportskih događanja uživo, Sports Stadium još uvijek neće moći konkurirati Twitteru, ali zasigurno će biti privlačniji osobama koje ne prate sport i utakmice do najsitnijih detalja.

Nova opcija trenutno je dostupna korisnicima iPhonea u Americi, a iz Facebooka napominju da će se ona uskoro proširiti i na ostale zemlje svijeta.

Pogledajte video:

Facebook Sports Stadium

Today we’re launching the Facebook Sports Stadium, a dedicated place to experience sports in real-time with your friends and the world. Check out our product announcement here: http://newsroom.fb.com/news/2016/01/facebook-sports-stadium With 650 million sports fans, Facebook is the world’s largest stadium. People already turn to Facebook to celebrate, commiserate, and talk trash with their friends and other fans.Now we’ve built a place devoted to sports so you can get the feeling you’re watching the game with your friends even when you aren’t together.

Posted by Sports on Facebook on Wednesday, January 20, 2016

Izvor: The Verge

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti