Stiglo u Hrvatsku: tipovi osoba kojima će se svidjeti potpuno novo TV iskustvo

Upoznajte Iskon.Play TV – novi veliki hit u domaćoj TV ponudi, napravljen tako da zadovolji potrebe specifičnih vrsta gledatelja.

Sponzorirani članak | 13.12.2021. / 14:25

PR
PR (Foto: PR)

 

Pametan je, nema ugovornu obvezu, nudi apsolutnu slobodu u izboru sadržaja koje ćete gledati, lokacije na kojoj ćete ih gledati, operatora kojeg ćete uz njega koristiti. Upoznajte Iskon.Play TV – novi veliki hit u domaćoj TV ponudi, napravljen tako da zadovolji potrebe specifičnih vrsta gledatelja. Jeste li među njima? Treba li vam ova nova hit TV usluga? Saznajte u nastavku!

#1 SVI KOJI BJEŽE OD UGOVORA

Ako spadate u generaciju „millennialsa“ ili pak „Z-ovaca“, od ugovornih obveza prilikom kupovine usluga bježat ćete po prirodnom nagonu. Barem tako kažu istraživanja. Posebno ugovori s telekom kompanijama nemaju vam previše smisla, jer često traju po dvije dugačke godine tijekom kojih se može svašta dogoditi – poželjet ćete promijeniti adresu ili preći na neku noviju uslugu...

Novi Iskon.Play TV nikome ne uvjetuje ugovor tj. omogućuje da se usluga koristi i otkazuje iz mjeseca u mjesec. Ugovor neće biti ni uvjet za korištenje promotivnih akcija, trenutno je aktualna ona gledanja baš svih programskih paketića za samo 50 kuna mjesečno tijekom prvih 6 mjeseci.

Iskon.Play TV možete koristiti na mrežama svih operatora te samostalno kombinirati paketiće kanala za gledanje – on daje najveću slobodu svojim gledateljima i svakako je tu izbor broj 1 u trenutnoj ponudi.

PR PR (Foto: PR)

#2 POVREMENI PUTNICI

Pod ovime mislimo na sve koji imaju još jednu nekretninu – apartman, vikendicu – u koju često odlaze i u kojoj bi također željeti imati TV uslugu. Mislimo i na one koji često putuju zbog posla ili iz drugih razloga, i to ne samo po Hrvatskoj već i u zemlje EU.

Iskon.Play TV, naime, ima tu vrlinu da je prenosiv s jedne lokacije na drugu. Na svakoj će vam trebati samo internetska veza tj. Wi-Fi koji pogoni ovu najnoviju TV uslugu te HDMI kabel na televizoru. Ako imate to dvoje, Iskon.Play TV će bez problema raditi bilo gdje.

Može se, već smo najavili, ponijeti i na put u inozemstvo u druge zemlje Europske Unije, gdje se može gledati sukladno EU pravilima (maksimalno do 3 mjeseca u trajanju).

PR PR (Foto: PR)

#3 KANDIDATI ZA JOŠ JEDAN TV U KUĆI


Često se dogodi da nam život i nekretnina u kojoj živimo nisu... potpuno usklađeni. Tu mislimo na razliku između onoga što bi htjeli imati u domu i onoga što je potrebno izbušiti, srušiti, instalirati kako bismo si ispunili želju. Jedna od čestih takvih želja je smještanje drugog televizora u sobu u kojoj ne postoji adekvatna instalacija: spavaća, dječja, radna...

Iskon.Play TV, s obzirom na to da radi i putem Wi-Fi-ja, ne mari za vaše postojeće instalacije i žice u domu, već bez problema radi svugdje gdje ima interneta. Pritom ga ne morate fiksno smjestiti i posvetiti mu određenu prostoriju, on se vrlo lako premješta iz sobe u sobu prema želji i potrebi. Čisti plug and play!

#4 ONI KOJI TOČNO ZNAJU ŠTO ŽELE GLEDATI

TV gledatelji se generalno mogu podijeliti u dvije skupine: one koji vole listati TV programe i „ostati“ na kanalu koji ih je u trenutku najviše privukao, te one koji točno znaju što žele gledati. Hoću svaki dan svojeg Masterchefa, ne želim propustiti novi serijal s Jamiem Oliverom te ni jednu epizodu Poirota ni jednu epizodu Umorstva u Midsomeru da za dovoljim svoju retro detektivsku stranu.

Iskon.Play TV stvoren je za ovu drugu skupini. Jedna je od rijetkih usluga koja danas omogućuje svojem gledatelju da sam odabere koje paketiće kanala želi gledati, a onda naravo sukladno tome i plaćati svoju uslugu. Za početak je, u trenutnoj akciji, uključeno sve za samo 50 kuna mjesečno tijekom prvih 6 mjeseci. Period je dovoljno dugačak da upoznate ponudu svih kanala i za pola godine odlučite što želite nastaviti gledati, a što isključujete.

Također, Iskon.Play TV automatski snima baš sve što se na njemu prikazuje te čuva snimke sljedećih sedam dana, bez ikakve dodatne naplate svojem gledatelju.

#5 ONE KOJI JOŠ NE ŽELE KUPITI NOVI TELEVIZOR, NO HTJELI BI MODERNE FUNKCIJE

To je obično onaj drugi televizor u sobi koja nije dnevna, u apartmanu, možda u roditeljskoj kući u kojoj često provodite vikende? Televizor radi sjajno i nikako nije za otpis, no nažalost nije smart i nedostaju mu neke moderne funkcije na koje ste navikli.

Iskon.Play TV, srećom, daje pamet svim televizorima koji nisu smart – treba im samo HDMI ulaz. Kako je Iskonov uređaj ustvari Android box, on omogućuje pristup Play Store-u s više od 5000 TV aplikacija, uključujući YouTube, Plex, Kodi, NBA... Ima i ugrađen Chromecast za jednostavni prijenos slike s bilo kojeg uređaja te posebnu Google-ovu tipku za glasovno pretraživanje svih sadržaja.

PR PR (Foto: PR)

#6 ZALJUBLJENICI U LIJEPE INTERIJERE

Ustvari nitko ne voli žice, kabele i razne modeme / tehnološke boxove koji su (ne našim odabirom) postali dio izložbene police pokraj televizora u dnevnoj sobi. Obično to nisu najljepši uređaji na svijetu, bojom ne odgovaraju u viziju našeg super doma, dolaze uz ružan veliki daljinski...

Iskon.Play TV, iako je mali i mat crne boje, svjestan je i tog problema te zato radi preko Bluetootha što znači da se može lako smjestiti u bilo koji ormar ili ladicu u prostoriji te i dalje neometano raditi. Mjesta na polici ostavite za svoje omiljene fotografije, knjige i ukrase, a Iskonovom boxu u ladici slobodno priključite i gaming kontroler, slušalice ili drugi bluetooth dodatak!

KAKO NARUČITI ISKON.PLAY TV?

PR (Foto: PR)

Zainteresirani za potpuno novo iskustvo televizije i rješavanje svojeg TV problema? Na web stranici Iskona možete napraviti svoju narudžbu Iskon.Play TV-a, koji potom vrlo brzo može stići na vašu adresu– sigurno prije nadolazećih blagdana ako si ga želite kao poklon.

Trenutno traje akcija u kojoj ćete prvih 6 mjeseci imati aktivirane baš sve programske paketiće za samo 50 kuna mjesečno, a potom kreće radost samostalnog odabira paketića kanala koje ćete ostaviti aktivirane. Iskon.Play TV, vidjeli smo u tekstu, dolazi bez ugovorne obveze, lako je prenosiv te radi na mrežama svih operatora.

 

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti