Što se događa s Instagramom? Dio korisnika žali se da su im računi blokirani bez razloga

“Nadam se da godine uspomena i fotografija nisu izbrisane”, napisao je jedan korisnik, dok je dio korisnika u panici jer ovu platformu koriste za posao i žive od objava na njoj.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 31.10.2022. / 15:09

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Instagram, kao i druge društvene mreže i online servisi povremeno imaju problema koji se najčešće odnose na kraću ili dužu nemogućnost pristupa. Danas, prema podacima Down Detectora, problema imaju korisnici Instagrama, no čini se kako je riječ o ozbiljnoj situaciji, a ne samo o privremenoj nemogućnosti pristupu toj društvenoj mreži.

Instagram Korisnicima Instagrama neće se svidjeti način na koji Zuckerbergova mreža želi povećati prihode

Korisnici su probleme počeli prijavljivati od oko 14 sati te se mnogi žale kako im je račun na Instagramu suspendiran bez razloga. U nekim slučajevima korisnici su dobili obavijest kako moraju potvrditi svoj račun putem emaila i poruka, no niti nakon te verifikacije ne mogu pristupiti svom profilu. Također, dio korisnika žali se kako im velikom brzinom nestaju pratitelji.

Nadam se da godine uspomena i fotografija nisu izbrisane, napisao je jedan korisnik, dok je dio korisnika u panici jer ovu platformu koriste za posao i žive od objava na njoj.

Slika nije dostupna Facebook nakratko pao: Korisnici diljem svijeta prijavljivali poteškoće i s Instagramom i Messengerom

Iz Mete, odnosno Instagrama još nema službenih informacija o uzroku problema tako da nije poznato što se dogodilo, niti kada možemo očekivati da će se situacija popraviti.

Imate li i vi sličnih problema s ovom mrežom?
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti