Najnovija igra iz Zynge Adventure World dostupna je za igranje na Facebook, stoga pripremite svoje avanturističke sposobnosti.

Igra je prije koji dan krenula u javnost, te je jedna od najkompleksnijih igara koje je Zynga napravila. Za sada još nema podataka koliko igrača je u tih nekoliko dana počelo igrati igru, no vjerujemo kako ćemo tu informaciju saznati uskoro.

O samoj igri već smo pisali, pa možete pogledati jedan od prijašnjih postova. Vrlo vjerojatno je jedan od velikih ciljeva Zynga s ovom igrom privući pažnju na sebe, jer zadnje vrijeme viđamo da mnogo ljudi igra The Sims, igru koju je EA games nedavno objavio a koja već ima oko 34 milijuna aktivnih korisnika.

'Kada smo se priključili Zyngi prije godinu dana, naš cilj nije bio napraviti igru kakva do sad nije viđena na prostorima društvenih medija, već kreirati potpuno novi žanr.' istaknuo je to generalni manager Zynge Boston Nabeel Hyatt.

Naime, Zynga Boston prije se nazivala Conduit Labs koja je ujedno i primila investiciju od 8.5 milijuna dolara, a djelatnost joj je naravno bila kreiranje društvenih igara.

Dakle, vrijeme je da vaša avantura počne. Idemo saznati nove puteve u Adventure World-u.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju