Tinejdžerica objavila video o novom iPhoneu X - otac dobio otkaz u Appleu!

Ovo je još jedan dokaz kako treba dobro razmisliti što se i kada objavljuje na društvenim mrežama

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 29.10.2017. / 11:55

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Trebao je to biti još samo jedan u nizu tinejdžerskih video uradaka iz ekstremno popularne “vlog” kategorije koja je doživjela nevjerojatnu ekspanziju proteklih godina. Na kraju se sve pretvorilo u slučaj o kojem se raspravlja na svim razinama i o kojem će se, nemojte sumnjati, raspravljati i narednih dana, možda i tjedana. Brooke Amelia Peterson je mlada američka djevojka koja je svoj izričaj također pronašla u “vloganju”, a kada vam je otac zaposlenik Applea i imate prigodu posjetiti Apple Campus onda vam je zajamčena viralnost kojoj svi na YouTube platformi ionako streme…

I tako, Brooke Amelia Peterson je objavila video u kojem se između ostalog nalaze scene posjete ocu na radnom mjestu, u novootvorenom Appleovom “svemirskom brodu”. Između ostaloga, otac je odradio interno plaćanje svojim iPhone X pametnim telefonom i nakon laganog ručka ga dao svojoj kćerki koje je željela nevino proučiti to najnovije čudo tehnologije iz Cupertina.

Problem? Svi su mislili da nije problem, ali Apple, baš kao svaka druga kompanija, ima stroga pravila ponašanja, koja su objavom ovog videa narušena, jer iPhone X, kao što znamo, još uvijek nije uređaj koji dostupan u slobodnoj prodaji.

Apple je prvo od gospodina Petersona zatražio da njegova kćer makne video u kojem se prikazuje novi iPhone X s YouTube kanala, što je učinjeno, ali prekasno, jer su video već preuzeli brojni drugi YouTuberi i portali i stvar se nepovratno zakotrljala u pogrešnom smjeru za obitelj Peterson.

Jer, gospodin Peterson je zbog kršenja pravila o neobjavljivanju Appleovih uređaja koji nisu javno dostupni dobio otkaz! Brooke Amelia Peterson je nakon ove odluke Applea objavila još jedan video u kojem ona i njezin otac priznaju grešku i poručuju kako se ne ljute na Apple, odnosno kako će i dalje kupovati njihove proizvode…

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti