Traže se nove zvijezde Startup Factorya koje će dobiti ukupno milijun kuna

Grad Zagreb i ove godine spaja svoje najznačajnije projekte za razvoj startup i inovativnog poduzetništva – Startup Factory i Zagreb Connect.

Martina Čizmić | 28.06.2019. / 16:27

Startup Factory (Foto: Zicer)

Zagrebački inovacijski centar u potrazi je za novim inovativnim high tech projektima i poduzetničkim projektima.

Pridružite se HUBBIG-u, Modulosu, OmoLabu i ostalim uspješnim mladim tvrtkama koje nižu domaće i međunarodne uspjehe, a zajednički im je Startup Factory. Ako se pitate kako postati dio ove ekipe, odgovor je već tu. ZICER – Zagrebački inovacijski centar 1. srpnja otvara prijave za Startup Factory 2019., poručuju iz ZICER-a. 

Startup Factory je prvi javno financirani predakceleracijski program na području Zagreba i šire koji je Grad Zagreb, putem ZICER-a, pokrenuo još prije 4 godine. Tijekom posljednja je tri ciklusa najboljim zagrebačkim startupovima dodijeljeno više od 2 milijuna kuna za razvoj proizvoda. Program tvrtkama ne ulazi u vlasničku strukturu te im pomaže na putu ka monetiziranju poslovnih ideja. Olakšava im poslovanje u fazi razvoja inovativnih proizvoda i širenja na postojeća i nova tržišta. Pritom tijekom osam tjedana pruža intenzivnu edukacijsku, mentorsku, promocijsku i infrastrukturnu podršku.

Najboljim timovima Startup Factory ove godine osigurava i bespovratnu financijsku potporu iz fonda ukupne vrijednosti od 1.000.000 kuna. Pobjednici programa bit će izabrani krajem studenog na međunarodnoj startup konferenciji Zagreb Connect, ujedno i finalu Startup Factoryja.

Prijave traju od 1. srpnja do 15. rujna, a prijaviti se mogu timovi ili startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od tri do pet članova komplementarnih znanja.

Odazovite se i vi zovu poduzetničkih voda i disruptivnih inovacija. Prijavite svoj projekt te ove jeseni, uz podršku Grada Zagreba i ZICER-a, u odličnom društvu krupno zakoračite prema novim poslovnim uspjesima, ističu na kraju iz ZICER-a. 

Više informacija doznajte na web stranici: http://startupfactory.zicer.hr/.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti