Trump je skinuo samo jednu aplikaciju na iPhone

Osim aplikacija koje dolaze predinstalirane na Appleovim telefonima, Trump na svom iPhoneu ima samo jednu aplikaciju – Twitter

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 26.05.2017. / 10:32

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nakon što je Donald Trump neko vrijeme koristio pametni telefon koji radi na Androidu, nedavno je morao zamijeniti ovaj uređaj sa sigurnijim modelom – Appleovim iPhoneom.

Iako je prošle godine pozvao na bojkot Appleovih telefona jer Tim Cook nije htio otključati iPhone terorista iz San Bernandina, na kraju je ipak popustio te sada i on nosi smartphone s logom jabuke. Telefon je novi, ali su navike ostale stare te je novinar Axiosa jučer objavio kako Trump na novom telefonu ima instaliranu samo jednu aplikaciju – Twitter.

Naravno, na Trumpovom iPhoneu instalirane su i standardne Appleove aplikacije, dok je Twitter jedina aplikacija skinuta s App Storea, što još jednom dokazuje njegovu "ovisnost" o tvitanju. Trump je poznat po svojim kontroverznim tvitovima koji su pokazali da mu gramatika baš ne leži najbolje te je zbog tvitanja često na udaru kritika, a na ovoj društvenoj mreži prati ga više od 30 milijuna korisnika.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti