Svake godine, Twitter pripremi pregled zbivanja na svojoj društvenoj mreži, a za ove godine objavio je interaktivnu stranicu s najpopularnijim temama, te osobama koje su obilježile ovu godinu.

S preko 500 milijuna tvitova poslanih dnevno, Twitter je postao moćna platforma za poznate i nepoznate, kompanije i individualce, umjetnike i sportaše. Od svih tvitova objavljenih ove godine, ‘zlatni tvit’ pripada Ellen DeGeneres i njezinoj megapopularnoj selfie fotografiji koja je obišla svijetu i time ‘zaradila’ vrtoglavih 3.367.840 milijuna retvitova čime je ovo postojao najpopularniji tvit u povijesti.

Osim njezinog selfija, na Twitteru se puno pričalo o Svjetskom prvenstvu, masovnim otmicama u Nigeriji, protestima u Hong Kongu, i još mnogočemu, dok su među najpopularnijim osobama Lady Gaga, J.K.Rowling, Neymar, Robert Downey Junior, itd.

Cijelu interaktivnu mapu možete pogledati na 2014.twitter.com , gdje ujedno možete i istražiti #5toFollow, ljude koje morate pratiti na temelju popularnih osoba.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju