U srijedu 29.01. na FER-u poslušajte predavanje “Softver u satelitskoj industriji”

Ako vas interesira kako funkcionira tehnologija u satelitskoj industriji, koja je uloga tog softvera i još mnogo toga, onda zabilježite 29.01. na svom kalendaru.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 23.01.2014. / 12:33

U srijedu 29.01. na FER-u poslušajte predavanje “Softver u satelitskoj industriji”

Ako vas interesira kako funkcionira tehnologija u satelitskoj industriji, koja je uloga tog softvera i još mnogo toga, onda zabilježite 29.01. na svom kalendaru.

Četvrti put zaredom IEEE Young Professionals u KSET-u organizira predavanje s Franeom Milošom iz tvrtke Amphinicy Technologies.

Predavanje će dati kratki, ali zanimljiv uvod u osnovne koncepte iz satelitskog svijeta, te će ponuditi odgovor na pitanje "Koja je uloga softvera u satelitskoj industriji?". Na primjerima dosadašnjih projekata pokazat će se koje tehnološke trendove slijedi Amphinicy Technologies te kako mala tvrtka iz Hrvatske može uspjeti u svijetu svemirskih tehnologija.

Upravo zbog svoje velike i dugotrajne ekspertize u satelitskoj industriji, Amphinicy Technologies je nekoliko puta izabran u sam vrh inovativnih tvrtki u regiji, te postaje sve prepoznatljiviji brand u svijetu. Uz predavanje će posjetitelji imati priliku prisustvovati i kratkoj demonstraciji tehnologije.

Nakon predavanja organizirano je uobičajeno druženje i networking, a playlista koja će se puštati za vrijeme događaja uključuje Space Oddity (David Bowie / Commander Chris Hadfield), Looking for Astronauts (The National), Space Trucking (Deep Purple)...

Ulaz je besplatan i slobodan za sve zainteresirane, a organizatori mole da dolazak najavite putem ove stranice. Više informacija o IEEE Young Professionals i njihovim projektima potražite na web stranicama organizacije.

Slika izvor

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti