WhatsApp hvata korak sa Slackom i uvodi opciju koju će mnogi sa zadovoljstvom koristiti

Korisnici će takav razgovor moći i označiti i pričvrstiti na vrh svojih razgovora u WhatsAppu kako bi ga uvijek imali na oku.

Martina Čizmić | 30.11.2022. / 15:09

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 WhatsApp uvodi opciju koja će dobro doći svima onima koji vode digitalne bilješke i podsjetnike ili se jednostavno žele dobro posvađati sami sa sobom. Naime, radi se o opciji "Message Yourself" odnosno "pošalji poruku sam sebi".

WhatsApp za Windowse Koristite aplikaciju WhatsApp na računalu? Dolazi opcija koja će dopisivanje učiniti još sigurnijim

Opcija, koja polako postaje dostupna korisnicima diljem svijeta, omogućit će korisnicima da si, unutar aplikacije, pošalju poruke, podsjetnike, popis za kupovinu i slično.

 

 

Kad otvore popis kontakata, korisnicima će se na samom vrhu, ponuditi njihovo ime kao kontakt za novi chat. Klikom na to otvorit će im se prozor u kojem će moći "razgovarati sami sa sobom".

Korisnici će takav razgovor moći i označiti i pričvrstiti na vrh svojih razgovora u WhatsAppu kako bi ga uvijek imali na oku.

Dopisivanje, ilustracija WhatsApp predstavio novost koja bi trebala olakšati komunikaciju s većim brojem ljudi

Podsjetimo, sličnu opciju ima i Slack, koji korisnicima nudi prostor za "zapisati nešto", a tu bilješku je onda moguće poslati sam sebi.

 

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti