Xiaomijev Mi Store Zagreb spreman za službeno otvorenje u subotu

Nakon Zagreba, svoj Mi Store trebala bi dobiti Ljubljana, ali i Split.

Martina Čizmić | 20.12.2018. / 14:40

Xiaomi Mi Store (Foto: Xiaomi) (Foto: Xiaomi)

Dva dana prije službenog otvorenja za javnost, medijima je predstavljen Mi Store u Zagrebu. Ovo je prva Xiaomijeva službena trgovina u Hrvatskoj, a kako nam je rekao direktor tvrtke Bijelić Co., Viktor Bijelić, zasigurno neće biti i posljednja.

Naime, u planu im je otvoriti sljedeću trgovinu u susjednoj Sloveniji, točnije u Ljubljani, nakon čega bi novi Mi Store u Hrvatskoj otvarali u Splitu.

Predstavljeni Xiaomi Mi Store u Zagrebu svoja će vrata kupcima otvoriti u subotu, 22. prosinca 2018. godine u 10 sati, a za prve kupce pripremili su i veoma privlačne popuste i prigodne akcije.

Xiaomi Mi Store (Foto:Zimo) (Foto: Zimo)

Smješten na prvom katu Arena Centra Zagreb ponudit će velik broj najnovijih modela pametnih telefona koji svakodnevno osvajaju globalna tržišta i kupce svojom kvalitetom i pristupačnom cijenom, no jednako tako i široku te sve traženiju paletu Ecosystem proizvoda. Uz najnovije modele Mi 8 Pro, Mi 8 Lite i Redmi Note 6 Pro, u ponudi zagrebačkog Mi Storea nalaze se i klasične slušalice za pametne telefone, mobilni USB punjači i auto punjači, robot usisavači, električne četkice za zube, ali brojni drugi smart uređaji kojima Xiaomi zaista čini modernu i užurbanu svakodnevicu lakšom.

Xiaomi Mi Store (Foto:Zimo) (Foto: Zimo)

Potaknuti izvrsnim iskustvima s otvorenja u Austriji kao i ostvarenim rezultatima, no ne manje važno i porastom interesa hrvatskog tržišta, a u želji daljnjeg jačanja prisutnosti te dodatnog osiguravanja lakše i šire dostupnosti Xiaomi proizvoda ljubiteljima Xiaomi branda, donijeli smo odluku o otvorenju Mi Storea u Hrvatskoj. Posebno sam stoga sretan jer je, samo nekoliko tjedana nakon otvorenja prvog Mi Storea u Londonu, i nekoliko mjeseci nakon otvorenja u Beču, hrvatsko tržište pametnih telefona i Ecosystem proizvoda postalo bogatije za jedan globalan brand, kojim smo zajedno potvrdili da vrhunska tehnologija treba i može biti dostupna svima, istaknuo je prilikom otvorenja, Domagoj Čavar, COO tvrtke Bijelić Co.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti