Za samo tjedan dana Zagreb postaje centar rasprave o budućnosti poslovanja

Stigao je program konferencije Future Tense, na kojoj će svjetski poznati futurolozi i lideri regionalnog tržišta razmjenjivati iskustva i inovativne ideje o poslovanju.

Zimo Zimo | 31.05.2022. / 09:25

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Što spaja šest svjetski cijenjenih futurologa, lidere domaćih i regionalnih kompanija te predstavnike javne uprave i akademske zajednice? Svi su oni okrenuti budućnosti i svjesni svoje uloge u građenju bolje sutrašnjice. Upravo to je tema dvodnevne B2B konferencije Future Tense, koja se održava 8. i 9. lipnja u Laubi – Kući za ljude umjetnost.

Kako će izgledati svijet 2030. ili čak 2050.? Na to pitanje svoj će odgovor pokušati dati šest futurologa: dr.sc. Daniel Susskind, Mike Bechtel, Anne Lise Kjaer, dr.s.c Ian Yeoman, Daria Dasha Krivonos i Mike Walsh, koji će govoriti o budućnosti rada i obrazovanja, budućnosti tehnologije, upravljanja, turizma, o održivoj budućnosti i liderstvu. Na panel diskusijama pridružit će im se lideri domaćih i regionalnih kompanija, koji će predstaviti svoju ekspertizu i iskustva. Sudjelovat će i predstavnici javne uprave, akademske i aktivističke zajednice; ukratko, donositelji odluka na svim razinama neće propustiti Future Tense. Tako će se Zagreb pretvoriti u središte inovativnog promišljanja o budućnosti poslovanja. Cijeli program konferencije pronađite na web stranici FutureTense.eu.

Slika nije dostupna Vodeći svjetski futurolozi govorit će u Zagrebu o budućnosti poslovanja

Svijet se neminovno mijenja velikom brzinom, tehnologija kakvu prije nekoliko godina nismo mogli ni zamisliti danas je naša svakodnevica. Future Tense konferencija idealna je prilika za upoznavanje s trendovima koji će već sutra biti dio naših života, kao i za povezivanje s relevantnim akterima domaćeg i regionalnog tržišta, rekla je Manuela Šola, direktorica agencije Komunikacijski laboratorij te organizatorica konferencije.

Sve do samog početka konferencije vrijedi akcija 3+1: kupite 3 kotizacije i dobijete jednu besplatno. Broj mjesta je ograničen pa požurite po svoje ulaznice OVDJE.
Ako nam se ne možete pridružiti uživo, u ponudi od 31. svibnja su i streaming ulaznice, i to po cijeni od samo 550 kuna. Ulaznice za streaming Future Tensea pronađite OVDJE.

Pridružite nam se u raspravi o budućnosti poslovanja i vidimo se na konferenciji Future Tense 8. i 9. lipnja!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti