Završen Ready, Steady, Code 2.0 na varaždinskom FOI

Ready, steady, code! je studentsko natjecanje sa ukupnim fondom nagrada od 32.000,00 kuna.

Dino Musliu Dino Musliu | 25.11.2015. / 19:41

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ready, steady, code! je studentsko natjecanje u kojem sudionici pokazuju svoje znanje i vještine razvoja programskih proizvoda. 

Tako se prošlog vikenda, 21. i 22. studenoga 2015. godine, deset timova borilo za pobjedu na Ready, steady, code! 2.0 natjecanju, organiziranom od strane tvrtke Asseco SEE i Fakulteta organizacije i informatike, i glavnu nagradu od 17.000,00 kuna.

Ukupan fond nagrada iznosio je 32.000,00 kuna, te valjda naglasiti da je ovo bio Hackathon s najvećim fondom nagrada u Hrvatskoj.

Timovi natjecatelja su unutar 24 sata intenzivnog programiranja imali zadatak razviti web i mobilnu aplikaciju za paintball, koja će služiti kao podrška igračima i olakšati posao organizatorima natjecanja u stresnoj okolini kao što je utakmica.

Pobijedio je tim „Fire Breathing Rubber Duckies“ u sastavu David Ante Macan, Denis Pavlović, Stefano Kliba i Mario Novoselec.

Drugo mjesto pripalo je timu „Return ĆAĆA;“ kojeg su činili također studenti FOI-a Zoran Antolović, Andro Krezić, Igor Rinkovec i Lovro Predovan.

Treće mjesto osvojio je tim „ma~“ čiji su članovi bili studenti s FER-a i TVZ-a, Azzaro Mujić, Dinko Osrečki, Ivan Škoro i Gabrijel Mrgan.

U nastavku možete pogledati infografiku te ostale zabavne činjenice o ovogodišnjem hackathonu.

 

Infografika: Irina Rinkovec

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti