Želite biti najbolji u Counter Strikeu? Playmaster priskače u pomoć

Beta-verzija Playmastera sad je dostupna i besplatna za sve koji imaju profil na Steamu, pa požurite isprobati ju i poboljšati svoje igračke vještine.

Martina Čizmić | 07.09.2020. / 14:27

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Među najpopularnijim videoigrama zasigurno su igre iz kategorije pucačina. Ne samo da takve igre podižu razinu adrenalina u tijelu igrača već i od njih zahtijevaju izuzetno dobru koordinaciju između oka i ruke.

Za sve one koji se u takvim igrama žele natjecati i na profesionalnoj razini to znači sate i sate igranja i vježbanja. No ekipa iz Logitecha napravila je aplikaciju koja bi trebala pomoći svima koji žele biti bolji u Counter Strikeu.

Online aplikaciju Playmaster osmislili su istraživači u Logitechu kako bi igrači lakše mogli usporediti svoje i vještine profesionalnih igrača. Trebalo im je četiri godine da razviju ovu aplikaciju, a u pomoć su im priskočili profesionalni esportaši, ali i znanstvenici diljem svijeta.

Igrači u Playmasteru tako prvo moraju proći test koji procjenjuje njihove sposobnosti. Tijekom polusatnog igranja, umjetna inteligencija u pozadini aplikacija, analizira sve dobre i loše poteze te stvara listu područja na kojima treba dodatno poraditi. Nakon toga, stvara se poseban "trenažni proces" koji je usmjeren upravo na one dijelove koji su najslabiji poput prikradanja neprijateljima, ali i kako pucati bolje.

Beta-verzija Playmastera sad je dostupna i besplatna za sve koji imaju profil na Steamu, pa požurite isprobati ju i poboljšati svoje igračke vještine.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti