Znate li da u Instagramu postoji tajna videoigra? Otkrivamo kako ju zaigrati

Igru možete zaigrati na svom pametnom telefonu, a veoma ju je jednostavno pokrenuti.

Martina Čizmić | 11.03.2024. / 08:43

Instagram (Foto: Afp)

Svi znaju što je Instagram i za što ga sve možete koristiti. No, znate li da se u njemu skriva i jednostavna videoigra koja vam može skratiti vrijeme dok ste na putu ili jednostavno čekate da netko odgovori na poruku. 

Igru možete zaigrati na svom pametnom telefonu, a veoma ju je jednostavno pokrenuti. 

Dovoljno je ući u aplikaciju Instagram, otvoriti pretinac za poruke, odabrati bilo koji razgovor i poslati emoji. Nakon toga, tapnite nekoliko puta na emoji i otvorit će vam se prozor u kojem povlačenjem prstom po ekranu upravljate svojevrsnom "lopaticom" kojom "odbijate" emoji u zrak. Cilj je igre što dulje zadržati emoji u zraku. Igra podsjeća na neke stare igre poput "Paddle". 

Igra u Instagramu (Foto: Zimo/Screenshot)

Ono što je posebno zabavno je da vi birate s kojim ćete emojijem igrati. Odnosno, možete odabrati bilo koji emoji iz kolekcije, poslati ga drugoj osobi u razgovoru i nakon toga igrati s njim. 

Da, znamo. Igra nije ni komplicirana ni previše zahtjevna. Ali, može vam skratiti vrijeme kad vam je dosadno. A starije korisnike vratiti u mladost kad su takve, jednostavne igre, bile hit na osobnim računalima i mobitelima. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti