Zuckerberg otkrio koliko korisnika ima njegova alternativa platformi X

Threads je međusobno povezan s Instagramom i stoga se može oslanjati na postojeće veze između stotina milijuna korisnika.

Hina | 02.02.2024. / 10:45

Threads
Threads (Foto: Afp)

 Aplikacija Threads, Metina alternativa X-u, sada ima 130 milijuna aktivnih korisnika mjesečno, rekao je šef tvrtke Mark Zuckerberg dok je predstavljao rezultate Facebookove matične kompanije za prvo tromjesečje.

To znači da je društvena mreža Threads dobila oko 30 milijuna novih korisnika u roku od tri mjeseca.

Meta je pokrenula tu aplikaciju u Europskoj uniji u prosincu, pet mjeseci nakon što je pokrenuta u drugim dijelovima svijeta.

Threads Threads postao dostupan u cijeloj Europi: Evo što trebate znati o konkurentu platformi X

Zuckerberg je uvijek govorio da Threads ima potencijal za više od milijardu korisnika. Naglasio je da se sada koristi više nego tijekom početne kratkoročne navale prilikom pokretanja prošlog ljeta.

Threads je još uvijek mali u usporedbi s drugim Metinim platformama. Facebook sada ima 3,07 milijardi aktivnih korisnika mjesečno.

Svaki mjesec 3,19 milijuna korisnika pristupi barem jednoj aplikaciji Mete, koja također posjeduje Instagram i WhatsApp.

Threads je međusobno povezan s Instagramom i stoga se može oslanjati na postojeće veze između stotina milijuna korisnika.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti