Pokušao igrati GTA bez da nekog ubije, no to se pokazalo nemogućom misijom

Jedan je gamer pokušao igrati GTA izbjegavajući sukobe i nasilje, no pokazalo se da nema napretka u igri bez da ne ubijete više od 700 virtualnih likova.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 19.04.2021. / 17:05

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Većini gamera prva pomisao kada im spomenete Grand Theft Auto vjerojatno će biti nasilje kojim igre iz ove franšize obiluju. Brojna se ubojstva u GTA podrazumijevaju i bez njih se ne može napredovati u igri te je jasno da oni koji ne vole nasilje ovu igru nikada neće ni pokrenuti. Ono što nikome do sada nije palo na pamet, odnosno barem se o tome nije pisalo, jest odigrati ovu igru i pri tome pokušati nikoga ne ubiti.

Slika nije dostupna Zakonodavci žele zabraniti popularnu videoigru, jer su ju tinejdžeri počeli kopirati u stvarnom životu

Na takav se pothvat odlučio jedan korisnik Reddita, no njegov pacifistički pokušaj neslavno je propao jer se pokazalo da je nemoguće igrati GTA bez da se počini stotine virtualnih ubojstava. On je tijekom igranja Grand Theft Auta V pokušao izbjeći ubojstva te je, kada god je mogao, bježao od sukoba i nasilja. Također, pažljivo je vozio i automobil kako ne bi pogazio kojeg pješaka, no pored sveg tog opreza i dobrih namjera, u igri nije mogao napredovati bez ubojstava.

Na kraju je zbrojio sva virtualna tijela je koja je morao ostaviti iza sebe te je brojka prilično nevjerojatna. Dakle, ako želite igrati GTA V bez želje da nekog ubijete, na kraju ćete ipak morati ubiti čak 726 virtualnih likova. Svima koji poznaju ovu igru, ta brojka nije iznenađujuća, a možemo se samo pitati koliko ta brojka ubijenih u GTA V iznosi za gamere koji pokušavaju iskoristiti svaku priliku igri kako bi nekog pogazili, napali i ubili.

Slika nije dostupna Najstarija gejmerica na YouTubeu: Ima 90 godina, obožava Grand Theft Auto i jedna je od zvijezda na internetu

Svi ljubitelji ove franšize s nestrpljenjem iščekuju novi nastavak Grand Theft Auta, a iako je sve više glasina kako se bliži izlazak GTA 6, službenih podataka o tome i dalje nema.

Izvor: Eurogamer
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti