Sve je više glasina o GTA 6: Predstavljanje novog nastavka legendarne igre možemo očekivati za manje od mjesec dana

Iako iz Rockstar Gamesa nisu objavili nikakve informacije o novom nastavku GTA, glasine govore kako predstavljanje možemo očekivati tijekom svibnja.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 25.04.2023. / 11:16

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Anketa

Okršaj Titana: Elon Musk ili Mark Zuckerberg

  • 61 glasova
  • 72 glasova
glasova:

Prošlo je deset godina od izdavanja posljednje verzije jedne od najpopularnijih gamerskih franšiza svih vremena. Grand Theft Auto svojim je jedinstvenim i kontroverznim stilom privukao desetke milijuna fanova koji s nestrpljenjem čekaju informacije o novom nastavku na kojem, potvrđeno je to početkom prošle godine, Rockstar Games već aktivno radi.

Slika nije dostupna Odlične vijesti za sve gamere: Iz Rockstara potvrdili da je GTA 6 u "aktivnom razvoju"

To su jedine službene informacije koje su dosad iz ove kompanije objavljene o GTA VI, dok smo neslužbene informacije doznali iz drugih izvora. Jedna dolazi od Snoop Dogga, koji je u jednom ranijem intervjuu rekao kako priprema glazbu za novi nastavak GTA-a koji još nije izdan te je gotovo sigurno da je riječ upravo o šestom nastavku te franšize. Također, neke smo informacije, pa čak i snimke zaslona iz igre, vidjeli zahvaljujući hakeru koji se dokopao određenog materijala s Rockstarovih servera i objavio ih na forumima posvećenih toj igri.

Posljednjih nekoliko dana na gamerskim forumima sve je više govora o tome kako je dan na kojem će Rockstar najaviti Grand Theft Auto 6 sve bliži, a neka nagađanja govore kako bi to moglo biti za manje od mjesec dana. Naime, 17. svibnja Take-Two Interactive održat će konferenciju za investitore, a na temelju dosadašnjih glasina, kao i činjenice da je prošlo 10 godina od GTA 5, mnogi to vide kao idealnu priliku za najavu njenog nastavka.

Treba naglasiti kako ova informacija, naravno, ne dolazi od izdavača GTA, niti nekih izvora povezanih s kompanijom, već o tome raspravljaju korisnici internetskih foruma i društvenih mreža. Čak i ako su ovo istinite informacije, one ne znače da će ljubitelji GTA uskoro moći zaigrati ovu igru, već samo da bi ona mogla biti službeno najavljena.

Slika nije dostupna Najveće curenje podataka u povijesti industrije videoigara: Ovo je noćna mora za izdavača GTA-a

Od najave do početka prodaje moglo bi proći dosta vremena te bi, prema informacijama Gamerficiala, GTA 6 na tržište mogao stići tek krajem sljedeće ili tijekom 2025. godine. Također, prva verzije igra navodno bi trebala biti manja u odnosu na GTA 5, no s vremenom bi se trebala proširiti s novim nadogradnjama, a kako je dio gamerskih medija objavio prošle godine, novi nastavak bit će baziran na Vice Cityju i ulicama inspiriranim Miamijem.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti