A1 Adria League kreće u svoju 9. sezonu s novim igrama i još bogatijim nagradnim fondom

Pobjednici A1 Adria League bit će poznati tijekom Reboot Online Games Weeka u lipnju.

Martina Čizmić | 18.03.2022. / 15:30

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Gameri se i ove godine mogu veseliti dobrim okršajima i bogatim nagradama za najbolje u sklopu devete sezone A1 Adria League. Kvalifikacije uskoro počinju, a gameri će svoje snage odmjeriti u CS:GO, FIFA 21 i Brawl Stars, te još čak četiri popularna naslova među kojima su League of Legends i Clash Royale, ali i dva koja će biti poznata naknadno.

Proteklu godinu obilježile su još dvije uspješne sezone A1 Adria League u kojima su se rušili rekordi. Usprkos pandemiji koronavirusa, održana su i dva finala u sklopu Reboot Online Games Weeka, a najbolji domaći Brawl Stars igrači, Lavvek, DzonDzon i Andrey, branili su boje naše regije na paneuropskom natjecanju Clash of Leagues.

Za 2022. godinu prilagođen je format i izgled lige. Primamljivi nagradni fond od 200.000 kuna imat će priliku osvojiti najveći broj igrača dosad. Umjesto četiri igre, u devetoj sezoni A1 Adria League bit će ih čak osam. CS:GO, FIFA 22 i Brawl Stars će ostati u dosad iskušanom formatu, uz manje promjene, dok će se nove četiri igre održavati vikendom po principu otvorenih kvalifikacija i finalnog turnira. 

Slika nije dostupna A1 Adria League kreće u potragu za novim esport talentima

Deveta sezona A1AL počet će kvalifikacijama za Brawl Stars 31. ožujka i FIFA 22 kvalifikacijama 1. travnja. Kvalifikacije za CS:GO počinju nešto kasnije, 10. travnja, dok će se za preostale igre kvalifikacije održavati tijekom travnja i svibnja, a počet će 16. travnja.
Vraćaju se i A1 Gaming Weekendi - njih šest održat će se između devete i desete sezone, kako bi esport i gaming zabava bili dostupni tijekom cijele godine.

Također, u lipnju će se u Osijeku održati još jedno izdanje gaming festivala Reboot Online Games Week powered by A1, u sklopu kojeg ćemo saznati i pobjednike 9. sezone A1 Adria League. Velika finala poklopit će se istovremeno s Pannonian Challengeom, svjetskom postajom natjecanja u ekstremnim disciplinama kao što su BMX, skate, inline i scooter. Osijek će tih dana biti središte ekstremnog i esporta, dobre glazbe i svega drugoga što čini vrhunsku zabavu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti