AOC-ov monitor namijenjen je za igranje u pokretu

Prijenosni monitor stane u torbu za laptope, a može ga se povezati s računalima i igraćim konzolama.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 15.09.2023. / 15:14

AOC GAMING 16G3 (Foto: AOC)

AOC je predstavio zanimljivi prijenosni monitor koji je prvenstveno namijenjen gamerima. AOC GAMING 16G3 dolazi s ekranom dijagonale 15,6 inča, a kako veličinom odgovara 15,6-inčnim prijenosnim računalima (tanak je 11,5 mm i težak oko 1,1 kg), bez problema će stati u većinu torbi za prijenosnike, a za dodatnu sigurnost dolazi s podstavljenom torbom za nošenje.

Samsung Odyssey Neo G7 Samsung predstavio zvijer: Prvi zakrivljeni 240Hz 4K gaming monitor na svijetu

Također, dolazi i s pametnim stalkom koji omogućuje niz kutova nagiba za ugodnije uživanje u igrama i ostalom sadržaju, a ima i dva zvučnika od 1W,kao i priključke za slušalice.

Brzina osvježavanja Full HD IPS zaslona iznosi 144Hz, uz vrijeme odziva od 4ms, a treba naglasiti i svjetlinu od 250 cd/m² i omjer kontrasta od 1000:1. Monitor dolazi s microHDMI ulazom koji podržava konzole zadnje i trenutne generacije (kao što su PS4, PS5 ili Xbox One, Xbox Series S ili X), dok jedan od USB-C ulaza podržava DisplayPort Alt Mode i jedinicu napajanja, omogućujući povezivanje s prijenosnim računalima.

Drugi USB-C priključak 16G3 omogućuje ulaz istosmjerne struje, pojednostavljujući upravljanje kabelima. Ovo istosmjerno napajanje može se usmjeriti preko prvog USB-C priključka na povezano prijenosno računalo, omogućujući njegovo punjenje i dijeljenje zaslona u isto vrijeme.

Slika nije dostupna AOC predstavio super brzi mini LED monitor namijenjen gamerima kojima je svaka sekunda bitna

Iako je prvenstveno namijenjen gamerima, AOC GAMING 16G3 može se koristiti i kao sekundarni zaslon povezan s prijenosnim računalima ili kao drugi monitor za postavljanje više monitora, pri čemu treba naglasiti da ima VESA 50x50 mm nosač koji omogućuje fiksnu instalaciju.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti