CSadria Clan Championship vraća se u Split s nagradnim fondom većim od 30.000 kuna

Četvrto izdanje CSadria Clan Championshipa okupit će neke od najboljih Coutner Strike ekipa iz čitave regije.

Martina Čizmić | 26.02.2020. / 10:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Jedan od najpoznatijih regionalnih turnira u igri Counter Strike: Global Offensive, CSadria Clan Championship i ove će se godine održati tijekom ožujka i travnja. Online kvalifikacije za turnir igrat će se u veljači i ožujku, a velika LAN završnica bit će održana u prostorima Clan Gaminga u Splitu u subotu i nedjelju, 4. i 5. travnja 2020.

Radi se o četvrtom izdanju ponajvećeg regionalnog CS:GO turnira koji već četiri godine za redom okuplja neke od najboljih Counter Strike ekipa iz čitave regije. Do sada su tako na turniru nastupila neki od najpoznatijih regionalnih timova kao što su Locastic Esports, KlikTech, Akopalipsa, GamePub i drugi.

Ovo je sjajna prilika odmjeravanje snaga protiv najboljih regionalnih CS:GO ekipa i osvajanje dijela nagradnog fonda koji će iznositi minimalno 30.000 kuna. Natjecateljski naboj i izdašna novčana nagrada će sigurno biti dovoljna motivacija da se prijave svi koji misle da mogu biti najbolji u CS:GO. Kako ističu organizatori, sve online runde bit će prenošene na CSadria Twitch kanalu, a finale osim na Twitchu moći će se pogledati i uživo u splitskom Clan Gaming centru.

U sastavljanju timova nema posebnih ograničenja - minimalno tri igrača u ekipi moraju imati trenutno prebivalište u jednoj od država Adria regije. Ostali igrači aktivnog rostera i prijavljene zamjene moraju imati državljanstvo jedne od država Adria regije.

Više informacija možete pronaći ovdje.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti