Dosadilo vam je biti u WhatsApp grupi? Evo kako ju napustiti u tajnosti

Korisnici grupa na WhatsAppu uskoro će moći napustiti grupu bez da o tome saznaju njeni drugi članovi, a obavijest o tome dobit će samo admin.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 19.05.2022. / 14:56

Tajna (Foto: Getty Images)

Bilo bi zanimljivo saznati podatak prosječnom broju grupa u koje su učlanjeni korisnici WhatsAppa. Onima koji su članovi više grupa poput obiteljskih, razrednih, školskih, kvartovskih, roditeljskih itd. stalno dolaze nekakve obavijesti, a iako je moguće stišati grupe, najbolje rješenje jest napustiti takve grupe ako u njima uopće ne sudjelujete.

Slika nije dostupna U testnoj verziji WhatsAppa pronađen dokaz o velikom novitetu koji stiže na ovu platformu

Slika nije dostupna WhatsApp će novom nadogradnjom jednu od svojih značajki u slanju poruka učiniti kudikamo boljom

No pri tome može biti problem što svi članovi grupe mogu vidjeti kada je korisnici napuste, što ponekad nije zgodno i htjeli bi je napustiti u anonimnosti. WhatsApp radi na upravo takvoj opciji te bi u budućnosti grupe na tom servisu za komunikaciju mogli napustiti u tajnosti, odnosno obavijest o vašem napuštanju grupe dobio bi samo njen admin, ali se ne bi prikazala u grupi i bila vidljiva svima, kao što je to slučaj danas.

Ova opcija, koja će zasigurno razveseliti mnoge, trenutačno se testira na beta verziji WhatsAppa za korisnike računala, no prema informacijama sa stranice WABetaInfo, uskoro će biti dostupna i na drugim platformama, uključujući i na Androidima, iOS-u, Macu i webu.

Slika nije dostupna WhatsApp planira promjenu koja bi mu omogućila da konkurira Telegramu

To, naravno, nije jedini novitet na kojem rade u toj kompaniji pa bi WhatsApp tako svojim korisnicima uskoro trebao omogućiti slanje datoteka većih od 2GB, kao i grupne pozive do 32 osobe te sudjelovanje do 512 osoba unutar jedne grupe.

Izvor: Sam Mobile
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti