Dugoočekivana domaća horor avantura "Saint Kotar" dobila službeni datum izlaska

"Saint Kotar" bit će dostupan na Steamu, Epic Games Storeu i GOG-u.

Martina Čizmić | 10.09.2021. / 08:21

 Nakon godina čekanja i uspješne Kickstarter kampanje, domaća horor avantura s detektivskim elementima "Saint Kotar" napokon je dobila i službeni datum izlaska na tržište. 

Slika nije dostupna Uspjeli su! Hrvatska psihološka horor avantura sljedeće ljeto dolazi na vaša računala

Izdavač SOEDESCO i hrvatski razvojni studio Red Martyr Entertainment, koji stoje iza "Saint Kotar" potvrdili su da će ova point & click psihološka horor detektivska avantura biti dostupna od 28. listopada za PC na Steamu, Epic Games Storeu i GOG-u.

U ovoj psihološkoj detektivskoj igri baziranoj na priči i odlukama igrač preuzima uloge Benedeka i Nikolaya - dvojice pobožnih ljudi u potrazi za nestalom djevojkom u drevnom mjestu naziva Sveti Kotar. Ondje nepoznata prisutnost lovi slabe i utječe na rituale štovanja đavla i vještičarstva. Dokazi ukazuju na to da je nestala djevojka umiješana u grozna ubojstva i okultno, ali što je istina? 

Slika nije dostupna Isprobajte dugo očekivanu psihološku horor avanturu hrvatskog studija kroz besplatni prolog Saint Kotar: The Yellow Mask

Podsjetimo, "Saint Kotar" se predstavio prošlog mjeseca na Gamescom-u 2021, godišnjem sajmu videoigara, na Indie Arena Booth Online, gdje su igrači mogli posjetiti virtualni štand kako bi saznali više o samoj igri.

Kao dio danih obećanja svojim Kickstarter podržavateljima, Red Martyr Entertainment također je pokrenuo Alpha i Beta testove igre čime su pojedinci dobili ekskluzivan pristup igri i da li svoj doprinos te mišljenje za konačnu verziju u dolasku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti