Facebook objavio novi sistem pozivanja na Fan Page

Fan Page je odličan servis koji pomaže brandovima, poduzećima i neprofitnim udrugama kako bi promovirali svoj brand putem Facebooka.

Zimo Zimo Zimo | 19.07.2011. / 08:49

Facebook objavio novi sistem pozivanja na Fan Page

Fan Page je odličan servis koji pomaže brandovima, poduzećima i neprofitnim udrugama kako bi promovirali svoj brand putem Facebooka.

U 2009. godini Facebook je omogućavao i administratorima i samim korisnicima da pošalju pozivnice za stranice koje su se tada pojavile u obliku zahtjeva.

Početkom ove godine, Facebook više nije dopuštao slanje korisnicima predložak na stranicu, već su to mogli činiti samo administratori stranica, dok je u travnju ove godine u potpunosti uklonio ove mogućnosti te preporučene stranice počeo prikazivati u posebnom rubrici naziva 'Recommended Pages'.

Naravno, mnogi korisnici su se žalili radi tog načina pozivanja prijatelja na Facebook Pages, radi njegove neefikasnosti, no sada je stvar ponovo vraćena na početak.

Dakle, od sada ste ponovo u mogućnosti poslati predložak Facebook Pagesa, ukoliko ste vlasnik iste, svojim prijateljima kako bi postali fanovi, no ovaj puta postoji jedna mala prepreka.

Umjesto kao što je to bio slučaj do sada, odnosno nakon što ste dobili obavijest da vam je netko preporučio stranicu i odmah iz tih obavijesti mogli ste postati fan, sada više tome nije tako.

Facebook je uveo 'korak više', odnosno nakon što primite obavijest o preporuci stranice putem Facebook maila, prvo ćete morati posjetiti predloženu stranicu Facebooka, nakon čega ćete sami odlučiti hoćete li postati fan ili ne.

Možda taj korak više neće dovesti sve vaše prijatelje na Facebook Pages, no u svakom slučaju ovo je puno efikasniji način nego što je to slučaj sa 'Recommended Pages' koji vjerujemo nije bio od velike koristi.

Što mislite o novom načinu pozivnica na Facebook Pages?

Via InsideFacebook

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti