Facebook vam je pun čudnih objava poznatih osoba? Niste hakirani, problem je puno širi

Čini se kao da su poznati i slavni preuzeli Facebook i s ostalim korisnicima podijelili sve što im piše na zidu. No, to baš i nije tako.

Martina Čizmić | 24.08.2022. / 09:29

Pritužbe na Facebook na DownDetectoru (Foto: DownDetector/Screenshot)

Milijuni korisnika Facebooka u srijedu ujutro ostali su prilično iznenađeni kad su otvorili svoj profil i pogledali na zid. Umjesto objava njihovih prijatelja i stranica koje prate, na zidu su mogli pročitati gomilu objava koje su drugi korisnici objavili na stranicama poznatih osoba.

Problem je toliko raširen da su se ljudi počeli žaliti i na stranici koja prati rad internetskih stranica, DownDetector.

Zuckerberg u metaversu Korisnici trolaju Zuckerberga zbog objave na Facebooku: Zar ovako izgleda njegov futuristički svijet?

I dok se korisnici tamo žale da im profili izgledaju kao da su ih hakirali te da ne mogu vidjeti ni jednu "korisnu" objavu, u Meti, odnosno Facebooku nema nikakvog odgovora.

Pritužbe na Facebook na DownDetectoru (Foto: DownDetector/Screenshot)

Na službenoj stranici koja prati "zdravlje" platforme stoji kako nema nikakvih poznatih problema.

I baš kao svaki put kad se pojavi problem s Facebookom, korisnici su se okrenuli Twitteru ne bi li pronašli odgovor i požalili se na svoje probleme. Neki su objavili i kako im izgledaju profili na Facebooku, što najbolje pokazuje koliko je problem raširen.

 

 

I dok se nekima ne sviđa što su im poznati i slavni "preuzeli" zid, drugi su iskoristili priliku i proširili neke ne baš pristojne stavove i mišljenja. 

Iz Facebooka zasad mudro šute, a je li problem običan bug ili je Facebook možda hakiran, zasad nije poznato.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti