Fortnite kopirao Among Us i predstavio Impostors mod

Impostors mod u svijet Fortnitea donosi gameplay kakav smo navikli od Among Usa. U igri sudjeluje maksimalno deset igrača - 8 agenata i 2 uljeza.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 19.08.2021. / 08:40

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Jedna od igara koja je tijekom pandemije stekla neočekivanu popularnost jest Among Us, zanimljiva i zabavna igra u kojoj uživaju milijuni, a razvio ju je studio Innersloth sa samo četiri zaposlenika. Epic Games ovaj tjedan odlučio je kopirati Among Us te su predstavili novi mod igranja u vjerojatno najpopularnijoj igri današnjice za mlade, ali i one (malo) starije. Tako je nastao Fortnite Impostors mod u kojem je način igre sličan kao i u Among Us.

Slika nije dostupna Nevjerojatan uspjeh! Studio od samo 4 zaposlenika napravio je igru koju mjesečno igra čak 500 milijuna ljudi

U ovom modu igranja Fortnitea sudjeluje maksimalno deset igrača - većinom su to agenti koji moraju surađivati i izvršavati razne zadatke, ali među njima se nalaze i dva uljeza. Igrači su raspoređeni na posebnoj mapi, a svaki agent će morati obavljati posebne zadatke. Nitko, naravno, ne zna tko su uljezi među njima i to će pokušati otkriti tijekom igre, dok će uljezi cijelo vrijeme pokušati sabotirati uspjeh grupe i pokušati ubiti agente. Agenti će povremeno moći međusobno glasovati o potencijalnim uljezima među sobom.

Maksimalan broj igrača koji može sudjelovati u igri je, dakle, deset, a iako je minimalan broj igrača samo četiri, iz Epic Gamesa preporučuju upravo deset igrača jer je tako bolje iskustvo igranja. Igrači mogu napraviti privatnu sobu u kojoj mogu sudjelovati samo prijatelji ili se mogu pridružiti igri s nepoznatim osobama, kao i u klasičnom Fortniteu.

Slika nije dostupna Osmogodišnji igrač Fortnitea postao najmlađi profesionalni esportaš

Objavu Impostors moda u Fortniteu komentirali su i iz Innerslotha. Kažu da bi bilo zaista cool da su ih iz Epic Gamesa kontaktirali oko suradnje na novom modu igranja Fortnitea, ali o Impostors modu saznali su tek nakon što je objavljen. Ipak, za IGN otkrili su kako u posljednje vrijeme surađuju s nekim nezavisnim developerima te se nadaju da će uskoro moći objaviti više informacija o tome.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti