ASUS je na predstavljanju novog Transformera AIO privukao veliku pažnju, no ne radi novog gadgeta već radi tvita koji je ubrzo uklonjen.

Svi znamo da je danas teško sakriti nešto, pogotovo na Twitteru. Naime, ASUS ima relativno svježe otvoren Twitter profil pošto ima tek 300 followera, no očito je da su napravili grešku tokom predstavljanja novog Transformera AIO.

'The rear looks pretty nice. So does the new Transformer AIO. #Computex2012', glasio je tvit koji je ubrzo zatim uklonjen iz razloga što su se korisnici pobunili radi seksističkog ispada kompanije.

No iako je ovo možda loša propaganda Asusa, s druge strane kompanija je dobila veliku medijsku pažnju radi seksi guze sa slike, što će sigurno doprinijeti i promociji njihovih novih uređaja. Iako je vlasnica ove zavidne pozadine za sada nepoznanica, vjerujemo kako će se vrlo brzo otkriti identitet ove, sada već slavne guze.

Zanimljivo će biti i vidjeti rast broja followera Asusovog Twittera, s obzirom da je angažirao mnoge ljepotice za promociju Asusovih proizvoda.

[gallery link='file' order='DESC' columns='4' orderby='title']

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju