Google predstavio nove Fitbitove satove i pametnu narukvicu

Sve modele moguće je prednaručiti sada u SAD-u, a njihova isporuka počinje tijekom sljedećeg mjeseca.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 25.08.2022. / 08:47

Novi Fitbitovi uređaji (Foto: Fitbit)

Google je najavio tri nova nosiva uređaja svog brenda Fitbit - dva pametna sata i jednu fitness narukvicu. Ovi uređaji, kako su komentirali iz Googlea tijekom predstavljanja, kombiniraju Fitbitove poznate alata za praćenje zdravlja i fitness aktivnostima s Googleovim znanjem. Ovi uređaji su tanji i još ugodniji pa ih možete nositi cijeli dan i noć i ne morate ih puniti svaki dan, najavio je nove uređaje Fitbit Versu 4, Sense 2 i Inspire 3 Googleov direktor TJ Varghese.

Slika nije dostupna Fitbitovi uređaji mogli bi pomoći u ranom prepoznavanju depresije

Sense 2 je najnapredniji pametni sat Fitbita. Iz Googlea kažu kako može izdržati više od 6 dana rada s jednim punjenjem baterije, a dolazi sa senzorima koji mogu prepoznati fibrilaciju atrija, varijabilnost otkucaja srca, temperaturu kože itd. Također, novitet je senzor koji upravlja stresom. Ovaj smartwatch može se prednaručiti već danas po cijeni od 299 dolara, a uključuje i šestomjesečnu pretplatu za Premium servis.

Fitbit Versa 4 je, u odnosu na prethodnika, tanji i lakši te dolazi s fizičkom tipkom. Donosi više od 40 modova za vježbanje, praćenje statistike u stvarnom vremenu te podršku za GPS. Također se može već sada prednaručiti po cijeni od 250 dolara i sa 6 mjeseci pretplate na Premium servis.

Novost na ovim modelima, naglašavaju iz Engadgeta, jest što će se na njihovim ekranima pokazivati turn-by-turn navigacija s Googleovih karata tako da za navigaciju neće trebati koristiti pametni telefon.

Slika nije dostupna Osim motivacije za vježbanje, Fitbitovi uređaji korisnike će upozoriti i kad je vrijeme za - odmor

The Fitbit Inspire 3 je entry level fitness narukvica koja će se moći kupiti po cijeni od 100 dolara. Za taj novac dobije se uređaj koji prati fitness aktivnosti, otkucaje srca, praćenje opcija poput otkucaja srca, spavanja, stresa i drugih, ima ekran u boji te odličnu bateriju koja bi trebala izdržati 10 dana rada.

Sve modele moguće je prednaručiti sada u SAD-u, a njihova isporuka počinje tijekom sljedećeg mjeseca.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti