Hrvatski tim Kliktech osvojio Vip Adria League u League of Legends

Kliktech je od početka bio favorit, a njihov igrač Toni "Sacre" Sabalić proglašen je MVP igračem.

Martina Čizmić | 26.11.2017. / 19:59

Proglašenje pobjednika - pobjednički tim Klicktech (Foto: Vip) (Foto: Vip)

Pred punom arenom na Reboot InfoGameru, tim Kliktech nadmoćno je pobijedio sve protivnike zasluženo osvojio titulu pobjednika League of Legend u Vip Adria Ligi.

Kao pobjednici osvojili su novčanu nagradu od 5000 eura i izravno mjesto u grupnoj fazi sedme sezone ESL Southeast Europe Championshipa koji je na rasporedu u prvoj polovici 2018. godine. Natjecanje je to koje donosi sudar najboljih momčadi u regiji.

Toni Sabalić
, MVP lige i član Kliktecha za Zimo je izjavio:
Od samog smo početka slovili kao favoriti. Kroz cijeli turnir smo igrali jako dobro, izgubili samo jednu partiju. Tako da rezultat nije neočekivan. Odaziv publik, ta strast - to je uvijek poseban osjećaj.

Atmosfera na finalu Vip Adria League powered by ESL (Foto: Vip) (Foto: Vip)

Pohvalio je organizaciju cijelog turnira, ali i najavio nove ciljeve.

Veselimo se idućem izdanju Vip Adria Lige koja je organizirana bolje nego ijedno natjecanje do sada i drago mi je što i u Hrvatskoj možemo vidjeti ozbiljnu profesionalizaciju eSports scene. Sljedeći plan je osvajanje 2. Balkanske lige u Beogradu i onda Grčke lige. A nakon toga? Tko zna? Možda i dalje u Europu, reko je Toni.

Natjecanjima u finalu League of Legends završeno je prvo izdanje Vip Adria League powered by ESL koja se u samo šest mjeseci prometnula u atraktivno natjecanje s vrlo pozitivnim kritikama eSports zajednice.

Finale League of Legends - Kliktech (Foto: Vip) (Foto: Vip)
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti