Još samo malo: Dugo iščekivana domaća horor avantura napokon dobila izdavača i okvirni datum izlaska

Dugo iščekivana horor avantura domaćeg studija Misfit Village napokon je dobila izdavača.

Martina Čizmić | 23.10.2023. / 13:12

Videoigra Go Home Annie (Foto: Misfit Village)

Domaća horor avantura Go Home Annie ovih je dana dobila novi trailer koji pokazuje detalje ove videoigre, ali i otkriva da studio Misfit Village ima izdavača. Tim predvođen Mladenom Bošnjakom proteklih je godina radio na razvoju videoigre Go Home Annie, a njihov rad prepoznao je i litvanski Nordcurrent Labs. Ugovor o suradnji potpisan je ove godine, a izlazak videoigre najavljen je za 2024. godinu na PC-u i konzolama.

Screenshot igre Go home Annie Jeste li spremni za pravu domaću horor avanturu? Pogledajte trailer i pripremite "male sive stanice"

Podsjetimo, radnja ove horor igre odvija se u jednoj kući na području Žumberačkog gorja smještenoj u svijetu SCP Foundationa. Glavni lik je Annie čiju ulogu igrač preuzima testirajući paranormalne entitete, rješavajući zagonetke i istražujući razne puteve ka svom cilju.

Mi smo veliki obožavatelji fikcije koja je tijekom godina nastala u SCP univerzumu i htjeli smo ponuditi vlastiti doprinos kroz ovu igru, rekao je Bošnjak. Ne brinite ako niste upoznati sa SCP fikcijom, jer Go Home Annie nudi samostalnu horor avanturu od koje će se dignuti dlake na vratu svakom obožavatelju horora!

Mladen Bošnjak (Foto: Josip Ninković)

Bošnjak je tijekom ove godine potpisao ugovor o suradnji sa Nordcurrent Labs-om i na taj način osigurao izdavanje videoigre koju prema brojci od nekoliko milijuna pregleda na društvenim mrežama iščekuje veliki broj igrača.

Inače, Nordcurrent Labs dio je poznate grupacije Nordcurrent koja se bavi izdavanjem mobilnih igara, a sjedište joj je u Litvi. Podružnica Nordcurrent Labs do sada je izdala pet izuzetno popularnih videoigara, a ovo im je prva investicija u neku tvrtku u Hrvatskoj.

Odmah smo bili oduševljeni maštom i izvedbom Go Home Annie, istaknuo je Andrius Mackevičius, voditelj izdavaštva u Nordcurrent Labs. Brzo nam je postalo jasno da su Misfit Village zapravo ludi genijalci koji dobro razumiju horor i na originalan način gledaju na žanr koji je inače pun iznenađenja, žara i kreativne energije.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti