Otkrila mračnu stranu svojih objava na Instagramu

Essena O’Neill po mnogima je uspješna internetska zvijezda iako joj je tek 18 godina, no stvari iza objektiva su drastično drugačije.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 03.11.2015. / 09:27

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Essena je prikupila preko 500.000 sljedbenika na Instagramu, zarađivala je pozamašne svote reklamirajući razne odjevne predmete poznatih marki. Dobivala je pozive velikih modnih agencija, kretala se u visokom društvu, no sve ima svoju cijenu, pa tako i sve stvari koje je radila.

Mlada zvijezda odlučila je otkriti pravu istinu iza svega. “Društvene mreže nisu realan život”, naglasila je na svom Instagramu gdje je objavila da joj je za neke slike trebalo čak i do 100 pokušaja kako bi trbuh ispao ravan, prsa istaknuta, lice savršeno, a za sve to je bila zadužena njezina sestra.

Kako bi trbuh bio ravan, Essena nije jela po cijeli dan, a sve to kako bi impresionirala svoje fanove, samim time i zaradila novac od raznih brandova.

No, očito je da je u njezinom životu stiglo vrijeme promjena, pa je Essena odlučila iznijeti istinu iz svog “uspješnog života” na stranici letsbegamechangers.com , gdje piše o svojim iskustvima, o situacijama iza fotografija i videa, i kako nije sve tako glamurozno kako izgleda iz vana.

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti