Mladi Karlovčanin Domagoj Fancev ostvario dječački san

Karlovčanin Domagoj Fancev ostvario je dječački san. Naime, taj 17-ogodišnjak profesionalno igra računalne igre za menadžersku plaću i još je u tome postao viceprvak svijeta. Prije par se dana vratio sa Svjetskog prvenstva na Islandu i ispričao nam kako je ostvario sve o čemu je sanjao.

Zimo Zimo | 03.06.2021. / 08:08

Galerija

Domagoj Fancev je među najboljima igračima Valoranta. U nedjelju je sa svojim timom ostvario san i postao viceprvak svijeta, a u finalu na Islandu bila je i hrvatska zastava.

Bilo je nestvarno. Tu sam zastavu dobio prije samog putovanja i rekao sam da ću je na finalu izvaditi i zagrnut se s njom i baš se potrefilo da je finale bilo na Dan državnosti, ispričao je.

Domagoj nije zaradio samo navijački doček u zračnoj luci. Drugo mjesto u svijetu ekipi je donijelo 100.000 dolara. Domagoj je samo ove godine na turnirima ubrao 27.000 dolara. Lani ga je vrbovao Fnatic u kojem ima menadžersku plaću.

Ne predstavljaju meni novci toliko puno. Meni je bitnije da budem na vrhu, a novci dolaze sami, rekao je Daliboru Špadini, reporteru Dnevnika Nove TV. 

Tata Gordan više ne prigovara, već organizira navijačke dočeke.

Škola je patila, bilo je svađa, bilo je prepirki i, bez obzira na to, kad je bilo najbitnije imao je podršku i moju i od majke i cijele obitelji, rekao je Gordan.

U svijetu igara Domagoj je mlada zvijezda. Njegov klub na društvenim mrežama prate milijuni navijača iz cijelog svijeta. Ima ih više nego zagrebački Dinamo.

Uskoro će postati punoljetan i sljedeće godine seli se u London gdje će u novom klubu šest dana tjedno po osam sati igrati igricu u kojoj, kaže, želi postati najbolji na svijetu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti