Na mreži osvanuo video Googleova telefona Pixel 7 Pro

Videozapis koji je objavljen na internetu otkrio nam je dizajn nadolazećeg Googleova top-modela.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 06.09.2022. / 15:18

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Iako je glavna rujanska tema mobilne industrije Apple i nova generacija iPhonea, ovog puta dio pozornosti ljubitelja mobilne telefonije uzeo je i Google. Kompanija je još ranije najavila kako za drugo dio godine pripremaju dva telefona iz serije Pixel 7, a nedavno se na mreži pojavio video s Pixelom 7 Pro.

Slika nije dostupna Googleovi novi telefoni stižu u listopadu

Video otkriva dizajn novog telefona koji je u skladu s glasinama koje su ranije kružile mrežom, a ono što od ovog telefona možemo očekivati jest nova generacija Googleova vlastita procesora (Tensor SoC) te posljednja verzija njihova mobilnog operativnog sustava - Android 13.

Na novom Pixelu Google je promijenio dizajn sustava kamera, no ako ćemo vjerovati prijašnjim glasinama, njihova kvaliteta ne bi se trebala previše razlikovati u odnosu na prethodni model.

Nadolazeća generacija Pixela, čije službeno predstavljanje očekujemo tijekom sljedećeg mjeseca, uključit će modele Pixel 7 i Pixel 7 Pro, dok bi se sljedeće godine u prodaji mogao pojaviti cjenovno povoljniji model Pixel 7a.

Iako bi Pixel 7 Pro mogao biti jedan od najzanimljivijih pametnih telefona predstavljenih tijekom ove godine, ljubitelji Googlea nestrpljivo iščekuju jedan drugi uređaj, čije predstavljanje očekujemo na istoj konferenciji na kojoj ćemo saznati sve detalje o telefonima.

Google Pixel 6a Google predstavio novi telefon, a prikazali su i svoj prvi pametni sat

Riječ je o pametnom satu Pixel Watch. Google je službeno potvrdio da rade na takvom gadgetu i da će ga predstaviti na jesen, a navodno je prototip njihova sata izgubljen u jednom kafiću. Prema tom prototipu, od Googleova sata možemo očekivati uređaj kružnog oblika s krunom za paljenje, jednom tipkom sa svake strane i rupicom pored u kojoj je vjerojatno smješten mikrofon.

Izvor: Tech Times
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti