Najbolji timovi u Counter Strikeu odmjerit će snage na CSadria Clan Championshipu

Prijenos cijelog natjecanja bit će dostupan na CSadria Twitch.tv kanalu i Facebook stranici, a bit će organizirana i različita natjecanja te nagradne igre za gledatelje.

Martina Čizmić | 26.02.2019. / 15:28

Gamer na CSadria Clan Championshipu (Foto: CSadria)

Counter-Strike Adria i Clan Gaming u suradnji s A1 Hrvatska organiziraju treće izdanje CSadria Clan Championshipa powered by A1, 30.000 kuna vrijednog CS:GO prvenstva za regionalne timove. LAN završnica natjecanja održat će se 20.4.2019. u Clan Gaming centru u Splitu.

Najbolji regionalni timovi dobit će priliku osigurati svoje mjesto u natjecanju kroz otvorene i besplatne kvalifikacije, a najboljih osam natjecat će se za mjesto na LAN završnici.

Prijenos cijelog natjecanja bit će dostupan na CSadria Twitch.tv kanalu i Facebook stranici, a bit će organizirana i različita natjecanja te nagradne igre za gledatelje.

Ukupno će se održati četiri kvalifikacijska kupa, od čega tri za regiju i jedan za hrvatske timove. Kvalifikacije će biti održane na FACEIT platformi, a finalisti svakog kupa napredovat će u online dio natjecanja. Kvalifikacijski kupovi igrat će se nedjeljom, kako bi regionalni timovi mogli igrati ESL-ov Go4CS:GO SEC subotom.

Prijave za kvalifikacije i sve potrebne informacije mogu se naći na službenoj stranici natjecanja.

Online dio CSadria Clan Championshipa igrat će se u swiss formatu u kojem će timovi u prvoj rundi biti raspoređeni prema glasovima ekipa. Igrat će se pet rundi swissa, a zadnja i odlučujuća bit će u Bo3 serijama. Četiri najbolje ekipe dobit će priliku igrati na LAN završnici u Splitu za minimalni novčani nagradni fond od 30.000 kuna, odnosno 4000€. Online dio natjecanja igrat će se srijedama i subotama između 30.3.2019. I 13.4.2019.

LAN završnica održat će se, baš kao i prošle godine, u Clan Gaming centru u Splitu. Timovi će igrati u zvučno izoliranim prostorima. Svi mečevi bit će u Bo3 serijama, uključujući polufinalne mečeve i samo veliko finale.

Pobjedničkom timu pripast će nagrada u visini 15 tisuća kuna, drugoplasiranima 8 tisuća kuna, dok će timovi koji osvoje treće i četvrto mjesto kući otići s po 3500 kuna.

Pozivamo sve timove koji zadovoljavaju pravila da se prije na CSadria Clan Championship te svoji sudjelovanjem podrže razvoj regionalne CS:GO scene. Razvoj regionalne esport industrije uvijek počinje iz same zajednice i projekata kao što je CSadria Clan Championship, kroz koji se ne profiliraju samo igrači i timovi, već i novi ljudi u organizaciji i provedbi esport projekata. Oni koji će sutra biti glavni pokretači za nastavak razvoja te iste industrije. To je ujedno i najveća vrijednost Counter-Strike Adrie, ističu organizatori.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti