Nakon 9 sati "nestanka", fotografije i videi se vratili: Iz Facebooka se ispričavaju, ali ne otkrivaju što je bilo

Čini se kako ne može proći tjedan, a da najveća svjetska društvena mreža Facebook ne izludi svoje korisnike nekim problemima.

Martina Čizmić | 03.07.2019. / 16:11

Facebook, ilustracija (Foto: AFP)

Nakon što su korisnici satima prijavljivali probleme s prikazom i slanjem multimedije na Facebooku i njegovim servisima, iz Facebooka su priopćili kako su napokon popravili problem te bi sad svi trebali ponovno imati potpuno iskustvo na Facebooku. Usput su se i ispričali zbog neugodnosti. 

Podsjetimo, tijekom poslijepodnevnih sati korisnici iz Europe te SAD-a javljali su probleme s učitavanjem fotografija i videa na Facebooku i Instagramu, ali i probleme sa slanjem i primanjem poruka na Messengeru i WhatsAppu, pogotovo ako u njima postoje multimedijske datoteke.

Problemi s Instagramom (Foto: Screenshot/DownDetector)

Iako se obično korisnici požale na poteškoće s Facebookom na Twitteru, to ovaj put nisu mogli jer im se i Twitter veoma sporo učitavao ili prikazivao stare objave. Također, požalili su se i kako im direktne poruke kasne ili se ne mogu poslati. 

Na Downdetectoru navode kako su se problemi pojavili oko 15 sati (po srednjoeuropskom vremenu). 

Facebook Pa što se to događa? Facebook i Instagram opet ne rade, korisnici diljem svijeta prijavljuju probleme

Problemi s računalom, ilustracija Brojni hrvatski portali bili su nedostupni korisnicima, problemi zabilježeni i u cijelom svijetu

Iz Facebooka su na Twitteru poručili kako su svjesni problema te rade na tome da ih što prije otklone.

 Korisnici takvo objašnjenje baš i nisu najbolje prihvatili. 

 

Podsjetimo, posljednji put korisnici nisu mogli pristupiti svojim profilima na Instagramu i Facebooku, a najviše su poteškoća osjetili oni kojima je upravljanje društvenim mrežama posao. 

Koji je točno uzrok tih posljednjih problema, još nije poznato. Korisnicima preostaje samo da se nadaju kako će ti problemi trajati kratko te da će se sve vratiti u redovno stanje što prije. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti