Poznati su pobjednici završnice A1 Adria League

Pobjednici natjecanja u sklopu 9. sezone podijelili su gotovo 100 tisuća kuna, od kojih je 66 tisuća podijeljeno proteklog vikenda u Osijeku.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 21.06.2022. / 08:52

Salada De Frutas (Foto: A1)

U sklopu festivala Reboot Online Games Week powered by A1 u Osijeku je završeno najveće regionalno esport natjecanje A1 Adria League te su poznati i pobjednici - Ekipa Salada de Frutas u Brawl Starsu, Tarik “amke” Novo u FIFA22 i BLUEJAYS u CS:GO. Pobjednici natjecanja u sklopu 9. sezone podijelili su gotovo 100 tisuća kuna koje je osigurala A1 Hrvatska, od kojih je 66 tisuća podijeljeno proteklog vikenda u Osijeku.

Slika nije dostupna A1 Adria League kreće u svoju 9. sezonu s novim igrama i još bogatijim nagradnim fondom

Salada de Frutas, pobjednici mobilne igre Brawl Stars osvojili su i direktnu ulaznicu na finale Clash of Leagues koje će se 1. srpnja održati u Salzburgu. Tarik “amke” Novo po četvrti put zaredom osvojio je A1 Adria League, nakon što je u napetom finalu pobijedio Marka “mrkyja” Matančića s 3:2.

Makedonska petorka BLUEJAYS u finalu je pobijedila BLINK s 2:0 te su, osim novčane nagrade i titule pobjednika A1 Adria League osigurali i mjesto u Adria CS:GO Prvenstvu 2022.

Osim gamerskih mečeva, u sklopu ovogodišnjeg programa održane su i zanimljive panel rasprave o ispravnom postupanju u toksičnom okruženju, prehrani koja vodi do najboljih gamerskih rezultata, ali i o vježbama za održavanje tjelesne vitalnosti unatoč provedenom vremenu za računalom.

Slika nije dostupna A1 Adria League kreće u potragu za novim esport talentima

Nakon završetka natjecanja Iva Ančić, rukovoditeljica odjela za brend i marketinške komunikacije u A1 Hrvatska naglasila je kako s natjecanjima poput ovog sudjeluju u “izgradnji zdravog gaming iskustva” te je zahvalila igračima koji su tijekom natjecanja poštovali fair play igru, protivnike i nultu toleranciju govora mržnje.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti