Reboot InfoGamer opravdao očekivanja i titulu "jednog od najvećih gaming sajmova u Europi"

Čak su i oni koji ne vole (ako takvih ima) igrati videoigre, mogli su pronaći nešto za sebe na Reboot InfoGameru.

Martina Čizmić | 27.11.2017. / 08:56

Galerija

Dodjelom Reboot InfoGamer Indie Award 2017 najboljim indie igrama, završeno je 6. izdanje Reboot InfoGamera.

Najboljom indie igrom 6. Reboot InfoGamera proglašena je igra Phageborn - online igra razmjene karata. Pahgeborn je ujedno nagrađena i za najbolji vizualni izgled igre, a ovo joj je drugi nastup na Reboot InfoGameru.

Nagrada za najbolji gameplay indie igre otišla je u ruke samoborskog Ironwarda za Solstice Chronicles.

Reboot InfoGamer (Foto: Reboot) (Foto: Reboot)

Tijekom šest dana, tisuće posjetitelja mogle su isprobati najnovije videoigre, osvojiti vrijedne nagrade na turnirima, ali i dobiti besplatne poklone koji su se dijelili tijekom cijelog sajma.

Ovo je ujedno bio najveći Reboot InfoGamer dosad s više od 100 izloženih videoigara, gotovo 1000 igraćih jedinica, ali i više od 40 nezavisnih proizvođača igara iz cijele regije.

Reboot InfoGamer (FOTO: Martina Čizmić)

Izlagači se slažu da je ovo bio najbolji i najposjećeniji Reboot InfoGamer dosad. Prodavači računala i opreme iskoristili su tjedan i posjetiteljima ponudili opremu po nešto nižim cijenama, što su brojni posjetitelji iskoristili i dopunili svoju kolekciju najboljim videoigrama ili novim komadima računalne opreme.

Čak su i oni koji ne vole (ako takvih ima) igrati videoigre, mogli su pronaći nešto za sebe igrajući klasične board igre, sudjelovati u cosplay natjecanju ili se okušati u LARP-u.

Reboot InfoGamer (Foto: Zimo) (Foto: Zimo)

I organizatori finala Vip Adria Lige ugodno su ostali iznenađeni angažmanom publike, navijanjem i općenito interesom za eSport koji je vladao među posjetiteljima te su uvjereni kako je ovo tek početak profesionalnog eSporta u Hrvatskoj.

Sve u svemu, organizatori Reboot InfoGamera odradili su odličan posao. Jedva čekamo Reboot InfoGamer 2018.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti