Treba znati prioritete: Profesionalni gamer ostavio "najseksi prognostičarku" zbog Call of Duty

Douglas je izabrao esport umjesto seksi voditeljice prognoze vremena.

Martina Čizmić | 25.07.2018. / 13:13

Yanet Garcia i Douglas Martin (Foto: Screenshot/YouTube) (Foto: Screenshot/YouTube)

Profesionalno bavljenje videoigrama odnosno esportom zahtjeva fokus, predanost i prije svega mnogo vremena. To je očito shvatio i profesionalni esportaš Douglas Martin, poznatiji kao "FaZe Censor", koji je odlučio u potpunosti se posvetiti profesionalnom igranju videoigara.

Nažalost, to je značilo da u njegovu životu više nema mjesta za njegovu djevojku Yanet Garcia. I sve to ne bi bilo toliko čudno da Yanet nije meksička voditeljica televizijske prognoze koju nazivaju "najseksi prognostičarkom na svijetu".

Yanet je nevjerojatna djevojka i zaslužuje najbolje. Lijepa je, pametna i veoma vjerna. Bila je nevjerojatna djevojka i znam da će ovo zvučati čudno, ali odlučio sam da ne želim više biti u vezi s njom. Moram učiniti ono što je najbolje za mene, rekao je Martin u videu objavljenom na društvenim mrežama.

Pojasnio je kako je Yanet u posljednje vrijeme sve više boravila u Mexico Cityju, a da je njemu postalo previše komplicirano stalno letjeti do nje.

Imam obveze koje moram ispuniti jer sam pod ugovorom s profesionalnim esport timom, rekao je na kraju Martin.

Njegova sad već bivša djevojka nije bila toliko rječita. Na svom je profilu na Twitteru samo objavila riječi "slomljenog srca".

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti