Profesionalno bavljenje videoigrama odnosno esportom zahtjeva fokus, predanost i prije svega mnogo vremena. To je očito shvatio i profesionalni esportaš Douglas Martin, poznatiji kao "FaZe Censor", koji je odlučio u potpunosti se posvetiti profesionalnom igranju videoigara.

Nažalost, to je značilo da u njegovu životu više nema mjesta za njegovu djevojku Yanet Garcia. I sve to ne bi bilo toliko čudno da Yanet nije meksička voditeljica televizijske prognoze koju nazivaju "najseksi prognostičarkom na svijetu".

Yanet je nevjerojatna djevojka i zaslužuje najbolje. Lijepa je, pametna i veoma vjerna. Bila je nevjerojatna djevojka i znam da će ovo zvučati čudno, ali odlučio sam da ne želim više biti u vezi s njom. Moram učiniti ono što je najbolje za mene, rekao je Martin u videu objavljenom na društvenim mrežama.

Pojasnio je kako je Yanet u posljednje vrijeme sve više boravila u Mexico Cityju, a da je njemu postalo previše komplicirano stalno letjeti do nje.

Imam obveze koje moram ispuniti jer sam pod ugovorom s profesionalnim esport timom, rekao je na kraju Martin.

Njegova sad već bivša djevojka nije bila toliko rječita. Na svom je profilu na Twitteru samo objavila riječi "slomljenog srca".