WhatsApp uvodi opciju namijenjenu brzopletim korisnicima

Nova opcija daje korisnicima pet sekundi da se predomisle i odaberu drugu opciju.

Martina Čizmić | 21.12.2022. / 10:43

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Svima vam se dogodilo, barem jednom, da tijekom dopisivanja u WhatsAppu, pogrešnoj osobi ili grupi pošaljete nešto što nije bilo namijenjeno njima. Nema problema, jednostavno odaberite tu poruku i stisnite opciju brisanja.

Avatari na WhatsAppu Zuckerberg najavio novosti na WhatsAppu: Slanje poruka postat će zabavnije, ali i privatnije

No WhatsApp nudi dvije mogućnosti brisanja - da poruku obrišete samo na svojoj strani chata (Delete for me) ili da obrišete tako da je više nitko ne vidi (Delete for everyone). Većina će poželjeti u potpunosti obrisati poruku, ali ponekad se u žurbi i panici dogodi da stisnemo pogrešno. I što onda?

Korisnici kojima se to dogodilo nisu imali baš puno mogućnosti, osim da se crvene i zamole ostale članove grupe ili razgovora da jednostavno ignoriraju poruku.

Slika nije dostupna WhatsApp hvata korak sa Slackom i uvodi opciju koju će mnogi sa zadovoljstvom koristiti

Međutim, WhatsApp uvodi opciju "slučajno brisanje", koja korisnicima daje pet sekundi tijekom kojih mogu promijeniti svoje mišljenje i umjesto da obrišu poruku samo u svom chatu, obrišu za sve.

Dakle, čak su i brzopleti dobili priliku spasiti obraz i neželjenu poruku obrisati prije no što je pročitaju članovi grupe. Ili barem većina. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti