Završeno je peto izdanje humanitarnog esport turnira Good Game Zagreb

Turnir je privukao više od 2 tisuće posjetitelja, a na njemu su sudjelovale 32 hrvatske i regionalne kompanije.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 30.05.2022. / 11:37

Good Game turnir (Foto: Good Game)

Tijekom prošlog petka i subote u zagrebačkom Boogaloou održao se peti po redu humanitarni B2B esport turnir Good Game Zagreb. Na turniru koji je privukao više od 2 tisuće posjetitelja sudjelovale su 32 hrvatske i regionalne kompanije koje su snage odmjerile u jednoj od najpopularnijih esport igara - Counter Strike: Global Offensive.

Good Game Zagreb Najpoznatiji B2B esports turnir se vraća: U svibnju stiže peti po redu Good Game Zagreb

Good Game u prošlosti je bio mali turnir, no s vremenom je poprimio razmjere gaming festivala koji nudi ne samo uživanje u videoigarama i natjecanjima, već i puno dobre zabave i networkinga. Također, na turniru je prvi put testirana i najnovija domaća platforma za esport turnire Battlestage.

Good Game turnir (Foto: Good Game)

vala svim našim posjetiteljima kojih je ove godine bilo preko 2000. S nestrpljenjem iščekujemo dojmove igrača i posjetitelja na našu novu platformu Battelestage na kojoj smo značajno unaprijedili korisničko iskustvo i omogućili jednostavnije iskustvo igranja. Iznimno smo ponosni što se radi o prvoj hrvatskoj esport platformi, koja je u potpunosti domaći proizvod, istaknuo je Nikola Stolnik, osnivač i CEO Good Game Globala.

Slika nije dostupna Gaming zajednica u humanitarnom 24-satnom streamu prikuplja sredstva za udrugu Zvončići!

Prvo mjesto na turniru pripalo je ekipi Agency 04 koja je u finalu pobijedila CloudSense. Kako je riječ o humanitarnom turniru, treba naglasiti kako su pobjednici odlučili dio fonda od 50 tisuća kuna donirati u dobrotvorne svrhe.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti