Želite biti dio hrvatske hit-videoigre koja je oduševila svijet? Budite brzi!

Želite biti dio popularne videoigre SCUM? Pruža vam se jedinstvena prilika!

Martina Čizmić | 23.04.2019. / 15:47

SCUM (Foto: Gamepires) (Foto: Gamepires)

Kad bismo pitali gamere što bi im bilo ispunjenje snova, vjerojatno bi odgovor bio savršen rezultat u nekoj videoigri. No dio njih vjerojatno bi se zadovoljio i da se njihovo lice ili ime pojavi u nekoj hit-videoigri i tako ostane zabilježeno dok god netko negdje igra tu videoigru.

SCUM (Foto: Gamepires) Hrvatska igra zapalila gamerski svijet: Svi pričaju o igri preživljavanja SCUM!

Upravo se ta mogućnost nudi ljubiteljima hit-videoigre SCUM hrvatskog studija Gamepires.

Kako su objavili na svojim sranicama na Facebooku, svim ljubiteljima videoigre, ali i onima koji se žele "proslaviti" pruža se jedinstvena prilika – postati lik u popularnoj igri.

Damir Đurović (Foto: A. Batur) Ekskluzivno otkrivamo tko će osvojiti Reboot InfoGamer nagradu za najbolju regionalnu igru

Dosta ekipe nam se javljalo s upitima za skeniranje glave i ubacivanje u SCUM, pa smo odlučili otvoriti mininatječaj.  Od zainteresiranih se traži da su slobodni u četvrtak 25. 4. i mogu doći na skeniranje u Zagrebu te da dečki budu bez brade i brkova kako bismo ih uopće mogli pravilno skenirati. Cure su isto dobrodošle! napisali su na svojim stranicama na Facebooku.

Svi koji odgovaraju traženim parametrima, trebaju se javiti na e-adresu: tena@gamepires.com i poslati svoje fotografije.

Tko zna, možda se netko i proslavi svojim likom u SCUM-u. U svakom slučaju, bit će glavni u ekipi.

Sretno!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti