Kasnite na grupni poziv? To više nije problem u WhatsAppu

WhatsApp je odlučio omogućiti naknadno priključivanje pozivima kako bi i oni koji kasne mogli biti uključeni.

Martina Čizmić | 20.07.2021. / 10:37

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Grupni pozivi u WhatsAppu dosad su imali jedno ključno ograničenje - nakon što službeno započnu, više nije bilo moguće priključiti se. Za sve koji su kasnili to je značilo da ili ne mogu sudjelovati u razgovoru ili moraju zamoliti organizatora poziva da sve pokrene ispočetka.

No WhatsApp je odlučio omogućiti naknadno priključivanje pozivima kako bi i oni koji kasne mogli biti uključeni. Isto tako, pojedinci mogu napustiti grupni poziv i prije no što je on službeno završio.

Kako će to izgledati u praksi? Prilikom početka poziva pojavit će se prozor u kojem će pisati tko se prijavio na poziv, a tko se još treba prijaviti. Ako korisnik ne može trenutačno odgovoriti na poziv, može kliknuti "Ignore" i priključiti se pozivu nešto kasnije odabirom poziva iz popisa poziva u WhatsAppu.

 

 

Iz WhatsAppa ističu kako će opcija postupno biti dostupna svim korisnicima, ali napominju kako je broj sudionika u grupnom pozivu ograničen na osam.

Također, koliko god to nekima možda dobro dođe ponekad, nije moguće "izbaciti" nekoga s grupnog poziva. Barem zasad. Osoba mora sama prekinuti da bi napustila grupni poziv.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti