Čestitari pohrlili čestitati novoj premijerki Velike Britanije na Twitteru, pa napravili veliku pogrešku

Jedna od onih koja je napravila pogrešku je i švedska premijerka Magdalena Andersson.

Hina | 06.09.2022. / 16:13

Lizz Truss
Liz Truss (Foto: Afp)

Liz Truss je bivša britanska ministrica vanjskih poslova i nova premijerka, a Liz Trussell redovita korisnica Twittera koja je na ovoj društvenoj mreži uzela korisničko ime Liz Truss te je zbog ove slučajnosti odjednom dobila brojne poruke i čestitke upućene novoj britanskoj premijerki.

Liz Trussell, čiji je Twitter račun @Liztruss, uživala je u zbrci te je na poruke i čestitke odgovarala duhovitim savjetima i šalama, prenijela je francuska novinska agencija France Presse.

Twitter Blue Napokon je službeno: Twitter počeo s testiranjem uređivanja tvitova

Jedna od onih koja je pogrešnoj Liz Truss čestitala na preuzimanju premijerske dužnosti u Velikoj Britaniji bila je i švedska premijerka Magdalena Andersson.

"Čestitam Liz Truss", napisala je Andersson i dodala da će Švedska i Velika Britanija nastaviti i dalje usko surađivati. Trussell je pak u šaljivom tonu odgovorila da se veseli skorom posjetu te da bi švedska premijerka za tu priliku mogla pripremiti mesne okruglice.

Nova britanska premijerka ima 360.000 pratitelja na Twitteru pod korisničkim imenom @trussliz, dok Trussell ima 3.400 pratitelja.

Liz Truss u ponedjeljak je izabrana na čelo vladajuće Konzervativne stranke, a britanska kraljica Elizabeta II. u utorak ju je imenovala novom britanskom premijerkom. Truss će biti 15. premijerka u 70-godišnjoj vladavini britanske kraljice.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti