Da li je ovo nova Facebookova aplikacija za fotografije?

Tokom dana pisali smo o novim Facebookovim mogućnostima pregledavanja fotografija na webu, a sada stiže i novi pregled na mobitelima?

Zimo Zimo Zimo | 15.06.2011. / 11:27

Da li je ovo nova Facebookova aplikacija za fotografije?

Tokom dana pisali smo o novim Facebookovim mogućnostima pregledavanja fotografija na webu, a sada stiže i novi pregled na mobitelima?

Kako piše TechCrunch, procurile su informacije glede nove Facebook aplikacije za pregledavanje fotografija, koja je za sada zasebna (standalone), no postoji vjerojatnost da će ista biti integrirana u matičnu aplikaciju Facebooka.

Barem bi to bila neka logika, jer ukoliko pogledate sliku ispod, vidjet ćete da aplikacija izgleda fenomenalno. Naime, na Facebook se mjesečno uploada oko 6 milijardi fotografija pa je logično da bi ova društvena mreža mogla posvetiti više pažnje izgledu svoje mobilne aplikacije.

Iako nema službenih informacija, TechCrunch tvrdi da je zaprimio 50Mb slika i dokumenata vezano uz ovu aplikaciju, koju se interno navodno naziva 'Hovertown' ili 'WithPeople'.

Dokle TechCrunch ne objavio ostale fotografije sa detaljnijim opisima iste, na nama je da čekamo i pogledamo kako bi nova aplikacija mogla izgledati. Što vi mislite?

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti