Dodge Challenger pokušao prestići jureću Teslu i izazvao zastrašujući sudar na autocesti

U pokušaju da sustigne jureću Teslu, vozač Dodgea uzrokovao je strašan sudar na cesti u Los Angelesu. Vozač Tesle tvrdi da ništa nije primijetio.

Branimir Vorša | 04.02.2021. / 10:07

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Na YouTubeu se pojavila videosnimka prometne nesreće uzrokovane pokušajem vozača Dodge Challengera da se utrkuje s Teslinim Modelom 3. Nesreću su snimile kamere Tesline "trice", a u njoj je deblji kraj izvukao vozač Dodgea i vlasnik auta u koji se Dodge svom silinom zabio.

Prema komentaru kreatora videa u kojem se nalazi snimka, ona je nastala na jednoj od autocesta u Los Angelesu kasno noću. Vozač Tesle koji je snimku proslijedio YouTube kanalu Wham Baam Teslacam tvrdi da je pretjecao sporija vozila, uključujući i Dodge Challengera.

Ipak, The Drive primjećuje kako je ta tvrdnja podosta nategnuta, s obzirom na to koliko su brzo oba automobila jurila pored ostalih.

No vozač Challengera vidio je činjenicu da ga Tesla pretječe kao izazov pa je stao na gas kako bi sustigao jureću Teslu.

Sustizao je Teslu, no već nakon obilaska prvog vozila i pokušaja povratka u istu traku svom se silinom zabio u automobil ispred sebe te su se oba vozila zabila u betonski zid na rubu autoceste.

Vozač Tesle nastavio je svojim putem i tempom.

Službeno izvješće o nesreći nije navedeno, a vozač Tesle, osim tvrdnje da je samo pretjecao sporija vozila, tvrdi da nalet Challengera na drugo vozilo nije ni primijetio. S obzirom na to kako nalet Challengera na drugo vozilo izgleda na snimci i da se to vjerojatno itekako snažno čulo, prosudite sami je li Teslin vozač doista mogao ne primijetiti takav sudar.

Izvor: The Drive

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti